Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

Biståndshandläggare

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. Kommunalförbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och här arbetar cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Kommunalförbundet har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB.

Biståndshandläggare

 

Om tjänsten

Enheten för äldre och personer med funktionsnedsättning består av biståndshandläggare uppdelade i team, mottagningsenhet, boendesamordnare och arkivansvarig. Möjlighet till flexibel arbetstid (årsarbetstid) och distansarbete 1 dag i veckan finns. Hos oss finns en fantastiskt bra sammanhållning och trivseln är högt prioriterad! De grundläggande arbetsuppgifterna är biståndshandläggning och utredning enligt socialtjänstlagen med inriktning mot äldre och personer med funktionsnedsättning. Biståndshandläggaren hos oss kan fokusera på utredningsarbetet och mötet med individen eftersom mottagningsenheten tar emot biståndshandläggarnas inkommande telefonsamtal och ger administrativt stöd i form handläggning av vissa serviceinsatser, turbundna resor och tillfällig vistelse m.m. Vid sidan av de ordinarie handläggningsuppgifterna deltar biståndshandläggaren i utveckling av rutiner som behövs för verksamheten samt introduktion av nyanställda 

 

Arbetsbeskrivning

Handlägga ärende utifrån Socialtjänstlagen

  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet som biståndshandläggare är önskvärt men är inget krav. Det är även meriterande om du har arbetat inom omsorgen eller med annan myndighetsutövning. Du växlar mellan självständigt arbete och arbete i team. En viktig egenskap är att kunna uttrycka sig väl både i tal och skrift, du ska kunna anpassa den egna kommunikationen efter behoven hos invånaren och du har en god känsla för service. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Körkort lägst kategori B. 

 

Om arbetsplatsen

Vi på Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje värnar om våra medarbetare. Vi tycker att det är viktigt att vi präglas av professionella och engagerade ledare och medarbetare och en god arbetsmiljö. Allas lika värde är en självklar värdegrund för Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje. Vi har friskvårdspeng. Vi strävar efter höga höjder med invånarna i fokus och har roligt på jobbet, sök om du vill samma sak? Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. Kommunalförbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och här arbetar cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Kommunalförbundet har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB.

Tillträde

Enligt överenskommelse t.o.m. oktober 2020

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-11-15

Sista ansökningsdag:

2019-12-15

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socionom

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Facklig representant Vision

Ann-Marie Mattsson, ann-marie.mattsson@norrtalje.se, 0176-746 74

Facklig företrädare SSR

Anna-Kari Andersson, anna-kari.andersson@norrtalje.se, 0739623584

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten