Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bildlärare åk 4-9 till Långsjöskolan i Rimbo

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Bildlärare åk 4-9 till Långsjöskolan i Rimbo

 

Om tjänsten

Vi erbjuder ett vikariat från och med augusti på 100% tjänstgöring. Vikariatet gäller för ett helt läsår och undervisningen sker i årskurserna 4-9.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en vikarierande bildlärare då vår nuvarande bildlärare skall gå på föräldraledighet. Som bildlärare på Långsjöskolan undervisar du elever i åk 4-9. För att lyckas i ditt uppdrag är det önskvärt att du är engagerad och erfaren samt att du kan inspirera eleverna till att vilja lära och utveckla sin förmåga i ämnet bild. Arbetet kräver vilja och driv och du behöver vara en tydlig ledare i klassrummet - En ledare som signalerar lugn och trygghet. Du är där för elevernas skull. På Långsjöskolan är det viktigt att som lärare arbeta för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande. För övrigt ingår samarbete med övriga kollegor i arbetslaget samt delaktighet i det systematiska kvalitetsarbetet. 

Du kommer följa upp elevernas resultat, den egna undervisningen och arbetslagets arbete på egen hand och tillsammans med arbetslaget. I tjänsten ingår även mentorsansvar.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad bildlärare med behörighet att undervisa i åk 4-9. Du är engagerad, drivande och ansvarsfull. Du har erfarenhet och god förmåga att anpassa undervisningen till elevers olika behov.

 

Om arbetsplatsen

Långsjöskolan är en 4-9 skola med ca 450 elever. Lärarna är fördelade i två arbetslag. Skolan erbjuder även fritids för eleverna i åk 4-6. Långsjöskolan är en aktiv arbetsplats där vi stöttar varandra till att lyckas. Vi är rädda om varandra och vår arbetsmiljö är viktig.

Skolans ledning består av rektor och biträdande rektor samt en ledningsgrupp. Skolan har förstelärare som bedriver utvecklingsarbete i form av sk. läranderonder. Vi har ett elevhälsoteam med stöd från kommunens centrala barn- och elevhälsa. Skolan har även ett Trygghetsteam med uppdraget att öka trygghet och studiero. Trygghetsteamet arbetar bland annat med MVP, en våldspreventiv metod som vi ser som framgångsrik.  

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid , vikariat under ett läsår.

Tillträde datum 

Augusti 2022

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-04-27

Sista ansökningsdag:

2022-05-27

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Långsjöskolan

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0175-740 41

Bitr. rektor Långsjöskolan

Johan Eskhult, johan.eskhult@norrtalje.se, 0175-73960

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Fackligt ombud för Lärarförbundet

Katja Joulak, katja.joulak@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten