Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Bibliotekarie

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Bibliotekarie

 

Om tjänsten

Vi söker en medarbetare vars fokus ska ligga på kontakten med låntagarna. Du är nyfiken på människor, ledig och bekväm i samtalet och har god kännedom om både svensk och utländsk skönlitteratur. Du får stor frihet i att utveckla och förbättra informationsdisk och bemötandet på våra bibliotek.

 

Arbetsbeskrivning

Som vår nya medarbetare kommer du utöver ovanstående också ha arbetsuppgifter såsom inköp, evenemang, digital utveckling, web mm. Din kompetens och inriktning har stort inflytande och friheten är stor. Lyft gärna fram i ditt personliga brev vad just du vill fokusera på och utveckla då din kreativitet och idérikedom kommer att få stort utrymme. Du arbetar självständigt och tillsammans med andra, därmed värderar du samarbete högt! Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

 

Kvalifikationer

Du har examen i biblioteks- och informationsvetenskap och har god kännedom när det gäller barn- och ungdomslitteratur och/eller vuxenlitteratur. IT-verktyg, smartphones och sociala medier är självklart för dig. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi värdesätter engagemang och drivkraft lika mycket som erfarenhet. Vi ser att du är utåtriktad, driven, flexibel, har god kännedom om IT och de möjligheter som den digitala utvecklingen kan erbjuda. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Om arbetsplatsen

Bibliotekarier till Norrtälje kommuns biblioteksverksamhet Norrtälje bibliotek är en verksamhet i stark utveckling och utnämndes både 2015 och 2017 till årets Arenabibliotek. Vi består av 11 enheter (både bokbuss och bokbåt) och en förlagsverksamhet. Vill du arbeta i en organisation präglad av kreativitet, enkla beslut, lust, bred kulturverksamhet och digital inriktning så är du välkommen att söka. Norrtälje stad och kommun är även den i stark utveckling. Norrtälje stad bygger just nu bl a en av Sveriges mest intressanta stadsdelar – Norrtälje hamn, och kommer att ha fördubblat sin storlek inom 10 år. Pendlingsmöjligheterna är mycket goda från Stockholm men även från Uppsala. Var 14 minut avgår en bekväm dubbeldäckarbuss från centrala Stockholm vilket tar endast 55 minuter.

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Publicerat:

2018-12-21

Sista ansökningsdag:

2019-01-21

Typ:

Kultur, Media, Design

Tjänst:

Bibliotekarie

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Chef biblioteken

Per Ahlin, per.ahlin@norrtalje.se, 0176-713 53

Facklig representant DIK

Kerstin Berg, kerstin.berg@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten