Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Behörig gymnasielärare i matematik till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Behörig gymnasielärare i matematik till Rodengymnasiet

 

Om tjänsten

Vår matematiklärare på Ekonomiprogrammet går i pension, och vi söker efter en ny behörig matematiklärare som vill undervisa våra ekonomielever i matematik.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som tycker om både matematik och människor, och som har erfarenhet av att undervisa i matematik på olika nivåer, och i både a, b och c-kurser.

Under vårterminen 2021 kommer du att undervisa i matematik 1b, 2b och 3b på ekonomiprogrammet och även vara mentor för årskurs 3 elever. Men till kommande läsår kan andra kurser i matematik också vara aktuella, och det är meriterande om du är behörig i ytterligare ett ämne.

 

Utmaningarna

Som matematiklärare på Ekonomiprogrammet är du viktig för programmets utveckling och nära samarbete med näringsliv och externa aktörer, och för att våra elever ska nå meriteringen "Diplomerad gymnasieekonom". Ekonomiprogrammet är ett stort arbetslag med gemensamma traditioner och arbetssätt där alla jobbar gemensamt och nära eleverna med elevinflytande och delaktighet.

 

Kvalifikationer

Du är behörig i matematik, och gärna ytterligare ett ämne. Som person är du drivande mot gemensamma mål, intresserad av ämnesarbete med övriga matematiklärare och andra kollegor för både planering och sambedömning, och du är tålmodig, inspirerande och kunnig i dina ämnen. Du trivs i ett lag där man arbetar som ett team och där gemensam värdegrund kring normer och bemötande, samt god kvalitet är viktigt. Du är van vid att arbeta systematiskt och strukturerat med pedagogiska plattformar och kan hantera undervisning i både digitala och fysiska miljöer. Som lärare är du en god pedagog som kan möta alla elever utifrån deras behov och förutsättningar, och för dig är tillgänligt lärande en självklarhet. 

 

Om arbetsplatsen

På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar dörrar till nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och klara mer än de tror. Gillar du att jobba i team kring en elevgrupp, skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga pedagoger så kom till oss!

 

 

 

Anställningsform

Heltid, tillsvidare

Tillträde datum 20-12-07 eller enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-10-08

Sista ansökningsdag:

2020-10-29

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Gymnasielärare i allmänna ämnen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Fackligt ombud Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se

Fackligt ombud Lärarnas Riksförbund

Johan Stahre, johan.stahre@norrtalje.se

Programrektor

Katherine Berg, katherine.berg@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten