Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Behörig gymnasielärare i idrott och hälsa till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Behörig gymnasielärare i idrott och hälsa till Rodengymnasiet

 

Om tjänsten

Till Rodengymnasiet söker vi en leigitmerad idrottslärare, med behörighet i ytterligare ett ämne. Vi söker dig som är engagerad i ämnet idrott och hälsa, och som förstår komplexiteten i ämnesundervisningen inom idrott och hälsa, men som också vill och kan undervisa i ett annat ämne på gymnasienivå. 

 

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår undervisning i idrott och hälsa för gymnasiet, på både högskoleförberedande- och yrkesprogram. På Rodengymnasiet läser alla elever Idrott och hälsa 1 i årskurs 1, och därefter erbjuds idrott och hälsa 2 som individuellt val. Vi söker dig som utöver idrott och hälsa även är behörig för gymnasiet i ett annat ämne, till exempel engelska. Du kommer att tillhöra ett programlag och ett ämneslag och i tjänsten ingår mentorskap.  

 

Kvalifikationer

Du är behörig gymnasielärare i idrott och hälsa, och ett ämne till. Som person bidrar du till att skapa ett positvt arbetsklimat som stimulerar inlärning och motiverar elever och lärare att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du kan jobba i team, vill driva utveckling, bygga förtreoendefulla realtioner och bidra till att eleverna når uppsatta mål. Du är van vid att jobba digitalt och dela ditt material med både elever och kollegor via digitala plattformar. Som person är du ansvarstagande, positiv, samarbetsvillig, kreativ, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet. 

 

Om arbetsplatsen

På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar dörrar till nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och klara mer än de tror. Gillar du att jobba i team kring en elevgrupp, skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga pedagoger så kom till oss. Vårt ledord är: Vi ger liv åt dina drömmar! 

 

Tillträde 10 januari 2021

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2021-01-07

Sista ansökningsdag:

2021-01-23

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Lokalombud Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se

Lokalombud Lärarnas Riksförbund

Johan Stare, johan.stare@norrtalje.se

Rektor

Gustav Johansson, gustav.johansson@norrtalje.se

Programrektor

Camilla Pettersson, camilla.pettersson@norrtalje.se, 0176-71764

programrektor

Jonas Gustafsson, jonas.gustafsson@norrtalje.se, 0176-717 91

Om Norrtälje kommun


Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten