Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Behandlare/handledare till öppenvården på Socialkontoret

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Behandlare/handledare till öppenvården på Socialkontoret

 

Om tjänsten

Garbo öppenvård är en omväxlande och stimulerande arbetsplats för dig som vill jobba med, enligt socialstyrelsens evidensbaserade behandlingsmetoder för personer med missbruk och beroende av alkohol och droger. Detta är en kombinerad tjänst vid Garbo öppenvård vilket innebär 50% handledare i köket tillsammans med inskrivna samt 50% som behandlare, med individuella samtal samt ansvarig för eftervårdsgrupp för de som är klara med primärbehandlingen i CRA-grupp (Community reinforcement approach). Den stora glädjen i arbetet är att se människor växa och återta kontrollen över sina liv. Som medarbetare erbjuds du arbete i ett litet engagerat team med kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. 

 

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna som behandlare inom öppenvården ingår att vara i den dagliga verksamheten, både individuellt och i grupp, med CRA och MI som primära behandlingsinstrument, samt hembesök vid våra drogfria boenden. I arbetsuppgifterna som handledare i köket ingår att ansvara för den dagliga matlagningen, planering och inköp tillsammans med inskrivna vid Garbo öppenvård. I övrigt administrativa uppgifter.

 

Kvalifikationer

Socionom/behandlingsassistent och erfarenhet av att arbeta med MI och CRA samt ett intresse för matlagning. Du bör vara flexibel och lösningsorienterad samt ha en god samarbetsförmåga. Körkort för personbil ett krav. Erfarenhet krävs samt utdrag från belastningsregistret.

 

Om arbetsplatsen

Öppenvården är en del av avdelningen för missbruk- och beroende vid socialkontoret i Norrtälje kommun. Avdelningen består av två grupper med en gemensam avdelningschef. Dels en grupp bestående av en enhetschef och 5 socialsekreterare som utreder vårdbehov enligt SoL och LVM för personer över 20 år samt öppenvården Garbo bestående av en enhetschef och 4 behandlare. Vi har gemensamma planeringsdagar och arbetsplatsträffar.

 

Tillträde snarast.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2019-09-02

Sista ansökningsdag:

2019-09-22

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Behandlingsassistenter m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Susanne Lindström, susanne.lindstrom@norrtalje.se, 0176-71027 eller 070-0867278

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten