Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Behandlare till Socialtjänstens Öppenvård, Socialkontoret Norrtälje kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Behandlare till Socialtjänstens Öppenvård, Socialkontoret Norrtälje kommun

 

Om tjänsten

I Norrtälje kommun vill vi att du som arbetar inom socialtjänsten ska kunna fokusera på människorna som behöver vårt stöd. Här ska vår värdegrund - invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar - vara grunden vi står på för att tillsammans göra skillnad för våra familjer, barn och ungdomar. Målen formulerar vi tillsammans, för det är så vi bedriver socialt arbete. Välkommen till socialtjänsten i Norrtälje kommun där vi är stolta över att bedriva socialt arbete- På riktigt! 

 

Arbetsbeskrivning

Detta är en spännande roll i en öppenvårdsenhet och socialtjänst som är under förändring.

Då en av våra behandlare tar sig an om ett spänande projek behöver vi en engagerad ersättare under tiden. 

I rollen som behandlare på öppenvården Barn och vuxna kommer ditt fokus vara barn, tonåringar och deras föräldrar. Du arbetar på uppdrag av socialsekreterare i biståndsbedömda insatser. Du stöttar barn och deras familjer utifrån en systemteoretisk grund och med ett förhållningssätt Signs of Safety där du tror på individens egen styrka.

 

Utmaningarna

Vi behöver ditt positiva driv och engagemang!

Vi befinner oss på en förändringsresa som vi hoppas kommer inspirera dig till att vilja bidra. I Norrtälje kommun har vi höga förväntningar på våra medarbetare. Vi tror att med tillit kan vi utvecklas och lägger stor vikt vid att alltid sätta invånaren i första rummet - så skapar vi ett Norrtälje kommun som gör verkligen skillnad för våra invånare.

 

Kvalifikationer

Du har en bakgrund som socionom, beteendevetare, socialpedagog med steg 1 utbildning, eller likvärdig utbildning, med erfarenhet av att arbeta med behandling, med såväl barn som vuxen. Du får gärna ha erfarenhet av Funktionell Familjeterapi. Du får gärna ha erfarenhet av arbete av myndighet och att du är väl insatt i Sociallagstiftningen.

Du har en positiv grundsyn och personlig mognad. Du kan kombinera kompetens och förståelse för andra människor med glimten i ögat. Vi uppskattar om du som person har följande förmågor; 

 • Du tar initiativ och ser möjligheter 
 • Du utrycker dig väl i tal och skrifft 
 • Talar du flera språk och har erfarenhet från flera kulturer är det ett plus.
 • Du är flexibel och har en förmåga att se behovet samtidigt som du tillämpar beprövad erfarenhet och evidens. 
 • Du gillar att samarbeta med andra och driver arbetet med det team -och nätverksbaserade arbetssättet som är en av grunderna i socialförvaltningen 2.0. 
 • Du har B körkort. 
 • Krav: erfarenhet av behandlingsarbete inom målgruppen. 

 

 

Om arbetsplatsen

Öppenvård i Norrtälje kommun består av arbetsgrupp barn, vuxna och Mini Maria. 

Hos oss är du som medarbetare den viktigaste resursen för att kunna ge verksamheten en god kvalitet. Alla kan få vara med och bidra till utvecklingen. 

 

Trevliga kollegor! 

Härlig arbetsmiljö! 

 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

Anställningsform

Heltid

Vikariat 

Tillträde datum: 20230102-20231231

 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

 

Publicerat:

2022-11-24

Sista ansökningsdag:

2022-12-24

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socialsekreterare och kuratorer

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Svjetlana Miletic, svjetlana.miletic@norrtalje.se, 0176-715 19

Gruppledare

Anna Ohlberger, Anna.Ohlberger@norrtalje.se, 0176-714 19

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
 • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
 • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
 • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
 • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
 • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
 • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
 • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

  Sök tjänsten