Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare tillsvidare, Rimbo Östra förskoleområde

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Barnskötare tillsvidare, Rimbo Östra förskoleområde

 

Om tjänsten

I Rimbo Östra förskoleområde möts du av engagerade pedagoger som har höga förväntningar på det kompetenta barnet. Rimbo Östra förskoleområde består av tre förskolor, Edsbro, Skarsjö och Skederid. Vi söker nu två engagerade barnskötare till vårt härliga gäng av pedagoger. En tjänst är på Skederids förskola i Finsta och en tjänst är på Skarsjö förskola i Rimbo. I vår Levande verksamhetsplan är utbildningen tydligt beskriven vilket gör arbetet roligare och lättare.

Vår vision bygger på:

• Positivt bemötande

• Meningsskapande

• Tydliga regler och rutiner genom Superstrukturen.

Du är viktig!
Vi arbetar systematisk för att utveckla verksamheten utifrån ett medarbetarperspektiv där medskapande och innovation är ledord.

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du förmånen att bidra till att utveckla förskolan och själv utvecklas!

Skederids förskola arbetar i Växelverkan med mindre barngrupper under hela dagen. Utomhuspedagogik genomsyrar undervisningen och här används vår fantastiska utomhusmiljö med bl.a Finstaån, för utforskande och lustfyllt lärande. Förskolan har ett uterum med vindskydd där man förlägger undervisning och gärna lagar mat tillsammans med barnen. 

Skarsjö förskola arbetar i den lilla delade barngruppen med ett medvetet lustfyllt lärande där lärmiljöerna inne och ute bidrar till ett utforskande och tillgängligt lärande med engagerade pedagoger. Sagornas magiska värld, utgör en grund i vårt medvetna språk och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Din uppgift är att tillsammans med övriga i arbetslaget ge våra barn bästa möjliga start i livet. Tillsammans utvecklar ni förskolans verksamhet i enlighet med våra styrdokument. Barnen ska känna trygghet, omges av utmanande lärandemiljöer och lärandet sker på ett lustfyllt sätt. Vi har roligt tillsammans. 

 

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning. Du behöver vara flexibel och lyhörd. Du behöver kunna arbeta såväl självständigt som i arbetslag samt ha en god och förtroendefull samverkan med kollegor och vårdnadshavare. Du har god insikt i våra styrdokument och sätter barnet i första rummet. Du behärskar digital kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande är om du arbetat med utforskande lärmiljöer, utomhuspedagogik och medveten språkutveckling.

 

Om arbetsplatsen

Rimbo Östra förskoleområde består av tre förskolor. Skarsjö-, Skederid- och Edsbro förskola.

Alla pedagoger utbildas för hög digital kompetens med tillgång till en egen iPad som används i den digitala undervisningen tillsammans med barnen samt för kommunikation och dokumentation. Förskolornas avdelningar är utrustade med kompletterande IT- utrustning ex Green screen, Makey-makey, Blue-boot, Rugged robot, projektorer, Exploview m.m.

Alla förskolors avdelningar är utrustade med ett stort utbud av böcker för ett medvetet språk och kunskapsutvecklande arbetssätt i bla Före Bornholmsmodellen och Skolverkets Läslyftet.

Alla pedagoger i Rimbo Östra förskoleområde utrustas med arbetskläder för utomhusundervisning. 

Vi söker en barnskötare till Skederids förskola i Finsta och en barnskötare till Skarsjö förskola i Rimbo. Skederids förskola arbetar i växelverkan där utomhuspedagogik står för en stor del av undervisningsmiljön. Förskolan är sammanbyggd med Skederids skola och vi samnyttjar idrottshall, matsal och andra lokaler. Förskolan ligger 1,5 mil från Norrtälje och 1 mil från Rimbo. Vi har bra kommunala kommunikationer med närhet till både Rimbo och Norrtälje tätort. Skarsjö förskola ligger centralt i Rimbo och har eget tillagningskök och kock samt en stor gård med mängder av möjligheter till utforskande. Förskolan ligger nära aktivitetspark, skog och friluftsområde samt Rimbos kulturscen och bibliotek.

Ansökan tas emot i den digitala rekryteringstjänsten och inte via mail till kontaktpersoner. Sista ansökningsdag 30 september 2022.

Tillträde 2022-12-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsterna är tillsvidareanställning på med sysselsättningsgrad 100%. 

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2022-09-15

Sista ansökningsdag:

2022-09-30

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Jannike Hellbergh, jannike.hellbergh@norrtalje.se, 0175-74025

Bitr. rektor

Therese Rikardsson, therese.rikardsson@norrtalje.se, 0175-74019

Facklig kontaktperson Skederid Kommunal

Lena Thorslund, lena.thorslund@norrtalje.se, 0735582139

Facklig kontaktperson Skarsjö Kommunal

Moni Sjödin, moni.sjodin@norrtalje.se, 073-5582313

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
  Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten