Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Barnskötare tilll Norrtälje östra förskoleområde

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Barnskötare tilll Norrtälje östra förskoleområde

 

Om tjänsten

Vi söker dig, barnskötare med några års erfarenhet och som är väl förtrogen med förskolans styrdokument och ser vikten av att fördjupa förståelsen över lyssnandets pedagogik och vårt demokratiska uppdrag.

 

Arbetsbeskrivning

Vi förväntar oss att du deltar aktivt och närvarande tillsammans med barnen och har fokus på barns lärande samt på barnens kunskapsutveckling. Du är kreativ, initiativ- och ansvarstagande och har barnen i fokus i ditt förhållningssätt i det dagliga arbetet. Du har även förmågan att utmana barn genom leken som metod samt har ett professionellt förhållningssätt till barn, barnens familjer och kollegor. Som person är du också van vid att arbeta självständigt och i arbetslag, är lösningsfokuserad i med och mot gångar och har förmågan att skapa engagemang och entusiasm hos både barn och kollegor. Du är även en samarbetande lagspelare och en god förebildare. Det är även meriterande om du har erfarenhet och kunskaper i pedagogisk dokumentation och ser den som ett viktigt verktyg i det systematiska kvalitetsarbetet samt har fördjupade kunskaper om miljöns betydelse för ett lärande och van att hantera digitala verktyg i det dagliga arbetet. Vi använder oss av lärplattformen Unikum där vi dokumenterar barns utveckling och lärande, närvarohantering sköter vi via Tempus. Stort fokus under året ligger på att npf-anpassa våra lärmiljöer, samt kompetenshöjande insatser kring begreppet undervisning och implementering av vår nya läroplan, Lpfö 98/18.

 

Kvalifikationer

Det vi söker är barnskötare som: - vill vara med att utveckla vår förskola - har barnen i fokus - har ett positivt synsätt till arbetet och våra brukare - är engagerad i förskolan - är väl förtrogen med vår läroplan - är van att arbeta med digitala verktyg i projekt - är intresserad av barns läroprocesser och utveckling - är van att arbeta med pedagogisk dokumentation och i projekt - har lätt att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs av att arbeta i en förskola.

 

Om arbetsplatsen

 

Välkommen till ett spännande uppdrag där vi arbetar tillsammans med barnen in i framtiden. Vi söker dig som vill vara med och utforma förskolans pedagogiska utveckling till en modern utbildning i vårt förskole område. Norrtälje östra förskole område i Norrtälje består av tre kommunala förskolor. Parkens förskola och Solbacka förskola är belägna i Norrtälje stad och Rådmansö förskola är beläget på Rådmansö, ca 1,2 mil utanför stadskärnan. Tjänsten avser Parkens och Solbacka förskola.

Samtliga av områdets förskolor ligger i natursköna omgivningar med skog i närheten. Norrtälje kommuns värdeord är: • Invånaren först • Höga förväntningar • Allas lika värde Om du arbetar hos oss måste du ha förståelse för, och stå bakom, dessa värderingar. Det gäller gentemot både barn, vårdnadshavare och kollegor.

 

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vi söker tre visstidsanställda från 7/1-20 t.om 30/6 på 75-100%

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-10-29

Sista ansökningsdag:

2019-11-29

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor, Norrtälje östra förskoleområde

Lena Ådahl, lena.adahl@norrtalje.se, 0176 713 02

Bitr. rektor Norrtälje östra förskoleområde

Ylva Grandell, ylva.grandell@norrtalje.se, 0176 74179

Facklig representant för Kommunal

Helena Lönnström, helena.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-42538

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten