Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Barnskötare till Väddö

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Barnskötare till Väddö

 Om tjänsten

Vi erbjuder ett stimulerande, utvecklande och roligt arbete tillsammans med barnen! Vi erbjuder fortbildning, reflektionstid, friskvårdsbidrag, pedagogiska luncher samt i viss mån arbetskläder. 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra barnskötare och förskollärare och ert uppdrag är att erbjuda barnen en inspirerande och lockande utbildning i förskolan genom att ni är goda förebilder, har läroplansmålen i fokus när ni undervisar och har ett tillåtande förhållningssätt till barnens nyfikenhet och lust att utforska sin omvärld. Vi arbetar med Unikum för dokumentation och som lärplattform så att använda digitala verktyg bör inte vara ett problem för dig. Du bör vara väl förtrogen med förskolans läroplan och ha en vilja om att hålla dig uppdaterad med nya forskningsrön, aktivt vilja delta i utvecklingsarbete och känna dig bekväm med att både ifrågasätta och komma med idéer. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och det är önskvärt att du har erfarenhet av yrket. Utbildning inom teckenstöd och/eller inom naturvetenskap för förskolebarn är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om arbetsplatsen

Elmsta förskola ligger centralt i Elmsta och består i dagsläget av 5 avdelningar med ca 70 barn. Förskolan ingår i Väddö förskoleområde där även Söderbykarls, Grisslehamns och Björkö-Arholmas förskolor ingår. Varje förskola har en arbetslagledare som tillsammans med förskolechefen ingår i områdets ledningsgrupp som har möten 1 gång/månad. Förskolechefen strävar efter regelbundna verksamhetsbesök på alla förskolor i området. 

 

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-02-27

Sista ansökningsdag:

2019-03-27

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Förskolechef

Petra Fröberg, petra.froberg@norrtalje.se, 0176-71500

Kommunal

Carina Wallblom Lilja, carina.Wallblom-lilja@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten