Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare till Väddö förskoleområde!

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Barnskötare till Väddö förskoleområde!

 

Om tjänsten

Att arbeta som barnskötare är varierande, roligt och utvecklande! Alla i arbetslaget tar gemensamt ansvar för barnens kunskapsutveckling och trivsel och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö. Vi söker dig som har förmågan att möta varje barn med respekt och höga förväntningar. Du tycker att glädje i lärandet är viktigt och varierar undervisningen för att alla ska ges möjligheter att lyckas. Du är självständig, drivande och har en förmåga att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare.

Väddö förskoleområde består av Elmsta, Grisslehamn, Söderbykarl och Björkö-Arholma förskolor. Geografiskt utspridda men med mycket kollegialt utbyte vid t.ex APT och gemensamma utbildningsdagar och detta sker via digitala forum i Corona-pandemin.

Behovet av barnskötare är minst 1, förmodligen 2 tjänster.

 

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare är ditt uppdrag att följa läroplan för förskolan och möjliggöra för barnen att få ta del av en utbildning som utmanar, inspirerar, är tillgänglig och tillåtande samt ger barnen trygghet och god omsorg. Du förstår vikten av att skapa goda relationer och du är medveten om hur ditt förhållningssätt påverkar barngruppen. Du ingår i ett arbetslag och driver tillsammans med dina kollegor övergripande frågor som är viktiga för verksamhetens fortsatta utveckling.

 

Utmaningarna

Bitvis kan barnskötaryrket vara stressigt så att ha strategier för stresshantering är viktigt. Det kan också vara snabba ändringar vilket ställer krav på flexibilitet och god samarbetsförmåga. Dokumentation och schemahantering sker i digitala plattformar så du måste kunna hantera Ipad/PC.

 

Kvalifikationer

Utbildad barnskötare! Vi vill att du som person är kreativ, ambitiös, har en god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt. Resultat, digitalt, kollegialt och synligt lärande finns i fokus i Norrtälje, så vi vill att du ska ha en vilja att utveckla dessa sidor hos dig själv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket. Du ser IKT som en naturlig del av undervisningen och vill vara med och utveckla det på förskolan. Erfarenhet är önskvärt men inget krav.

 

Om arbetsplatsen

På förskolorna arbetar stabila arbetslag som består av barnskötare och förskollärare. Varje förskola har en arbetslagledare som även sitter med i förskoleområdets ledningsgrupp. Du ska vara förtrogen med läroplan för förskolan vad gäller värdegrund och strävandemål och ha en god förmåga att dokumentera ditt arbete samt barnens lärande och utveckling.

 

 

 

Anställningsform

Minst 1 tillsvidaretjänst, eventuellt 2.

Tillträde datum 21-03-01 eller enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2021-01-12

Sista ansökningsdag:

2021-02-12

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Petra Fröberg, petra.froberg@norrtalje.se, 0176-71500

Kommunal

Carina Wallblom Lilja, carina.Wallblom-lilja@norrtalje.se, 070-0867159

Om Norrtälje kommun


Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten