Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare till Skederids förskola i Finsta

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Barnskötare till Skederids förskola i Finsta

 

Om tjänsten

Skederids förskola söker engagerade barnskötare med erfarenhet av att arbeta med utomhuspedagogik. I Rimbo Östra förskoleområde möts du av engagerade pedagoger som har höga förväntningar på det kompetenta barnet. I vår Levande verksamhetsplan är utbildningen tydligt beskriven vilket gör arbetet roligare och lättare.
Vår vision bygger på:
• Positivt bemötande
• Meningsskapande
• Tydliga regler och rutiner genom Superstrukturen.
Du är viktig!
Vi arbetar kommunövergripande med ett Lean-system för att utveckla verksamheten utifrån ett medarbetarperspektiv där medskapande och innovation är ledord.

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du förmånen att bidra till att utveckla förskolan och själv utvecklas! Skederids förskola arbetar i Växelverkan med mindre barngrupper. Vi fördelar pedagoger och delar barngrupperna i mindre grupper under hela dagen. Vi använder vår fantastiska utomhusmiljö för undervisning genom Utomhuspedagogik. Vi lagar gärna mat i vårt fina uterum med vindskydd och använder närområdet med bl.a Finstaån för upptäckter och utmaningar. Din uppgift är att tillsammans med övriga i arbetslaget ge våra barn bästa möjliga start i livet. Tillsammans utvecklar ni förskolans verksamhet i enlighet med våra styrdokument. Barnen ska känna trygghet, omges av utmanande lärandemiljöer och lärandet sker på ett lustfyllt sätt. Vi har roligt tillsammans. 

 

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning eller motsvarande. Du behöver vara flexibel och lyhörd. Du behöver kunna arbeta såväl självständigt som i arbetslag. Ha en god och förtroendefull samverkan med kollegor och vårdnadshavare. Du har god insikt i våra styrdokument och sätter barnet i första rummet. Du behärskar digital kompetens. Vi använder oss av lärplattformen Unikum och närvarohantering sker i Tempus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om arbetsplatsen

Rimbo Östra förskoleområde består av tre förskolor. Skarsjö-, Skederid- och Edsbro förskola. Vi söker vikarierande barnskötare till Skederids förskola i Finsta. Förskolan arbetar i växelverkan där utomhuspedagogik står för en stor del av undervisningsmiljön. Förskolan är sammanbyggd med Skederids skola och vi samnyttjar idrottshall, matsal och andra lokaler. Förskolan ligger 1,5 mil från Norrtälje och 1 mil från Rimbo. Vi har bra kommunala kommunikationer med närhet till både Rimbo och Norrtälje tätort.

 

Tillträde 2020-11-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsterna är tillsvidare på 75-100% och vikariat på 75-100%  

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2020-10-14

Sista ansökningsdag:

2020-10-28

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Bitr. Rektor

Jannike Hellberg, jannike.hellberg@norrtalje.se, 017574025

Facklig kontaktperson Kommunal

Lena Thorslund, lena.thorslund@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten