Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare till Skebo förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Barnskötare till Skebo förskola

 

Om tjänsten

Vi söker en barnskötare som tillsammans med oss vill skapa en stimulerande, inspirerande och trygg utbildning tillsammans med våra barn! Vi arbetar projektinriktat och dokumentationen sker i Unikum.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att tillsammans med arbetslaget medverka till att skapa en positiv och utvecklande miljö på förskolan med god balans av omsorg, utveckling och lärande.  

 

Kvalifikationer

Du är utbildad barnskötare och väl insatt i vad arbetet på en förskola innebär utifrån Lpfö 18. Din barnsyn är att barn är kompetenta och du är engagerad och medforskande. Du ser de digitala verktygen som en integrererad del av den pedagogiska miljön och ska ha grundläggande kunskap om hur de fungerar. Du bör också ha ett genuint intresse för människor och se värdet i att alla människor är olika. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Publicerat:

2020-06-26

Sista ansökningsdag:

2020-07-10

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskola /Grundskola 1-9

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Kristin Haeger, kristin.haeger@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten