Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare till Rådmansö skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Barnskötare till Rådmansö skola

Om tjänsten

Rådmansö skola har en fantastiskt miljö med skog och sjö direkt vid skolgården. På skolan finns erfarna duktiga pedagoger med stort engagemang. Vi arbetar med målet att bavara det genuina med siktet på framtiden. Vi söker dig som vill bli en del av vårat härliga gäng. Du kommer huvudsakligen arbeta på vårat fritidshem, men en del av tjänsten kommer också förläggas som resurs på skoltid. Tjänsten är ett vikariat med start 1 november och fram till juni, men med möjlighet till förlängning under höstterminen 2023.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten där du arbetar på fritidshemmmet och som resurs under skoltid, kommer du att tillhöra fritidshemmets arbetslag och ha ditt huvudfokus där. Fritidshemmet innebär både morgonfritids och eftermiddagsfritids, där planering och genomförande av aktiviteter ingår utifrån fritidshemmets mål. Du kommer under skoltid arbeta som resurs i klass, där du tillsammans med undervisande lärare arbetar för att bidra till att erbjuda ledning och stimulans som eleverna behöver i sitt lärande och i sin personliga utveckling. Detta kan vara riktad mot enskilda elever, mindre grupper och helklass. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på fritidshem och som resurs i skola. Du möter varje elev utifrån hens förutsättningar och du har god kunskap om människors olika förmågor att ta till sig kunskap, lärande och vikten av att arbeta med elevernas sociala utveckling. Vi söker en ansvarstagande, nytänkande och positiv person som inspirerar, motiverar och sprider glädje. Du är positiv och trygg i dig själv, flexibel, självgående, kreativ och har lätt för att samarbeta. 

Om arbetsplatsen

Rådmansö skola en F-6 skola md ca 140 elever som ligger strax utanför Norrtälje. Skolan erbjuder en fantastisk miljö och många möjligheter att använda naturen i undervisningen. Läs gärna mer om skolan på hemsidan: https://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/grundskola/grundskolor/radmanso-skola/var-skola/

Anställningsform

Heltid

Vikariat

Tillträde 1 november 2022 fram till 9 juni 2023, med möjlighet till förlängning under höstterminen 2023

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2022-09-06

Sista ansökningsdag:

2022-09-30

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Lina Sjöström, lina.sjostrom@norrtalje.se, 0176-74792

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
  Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten