Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare till Länna förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Barnskötare till Länna förskola

 

Om tjänsten

I vår förskola strävar vi efter en mångfald både vad gäller pedagogiska idéer och metoder. Vår styrka är vår pedagogiska bredd och mångfalden av barn och vuxna, med många olika talanger. Vi är varandras förebilder och "kunskapar" tillsammans. I leken och i olika vardagssituationer finns viktiga delar av det livslånga lärandet. Vi erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter och material i en öppen, tillgänglig och tillåtande miljö – och vi har roligt!

 

Arbetsbeskrivning

Arbetet i vår verksamhet bygger på ett tematiskt och projektinriktat arbetssätt där pedagogisk dokumentation ingår som en naturlig del av arbetet. .
Under större delen av dagen delar vi in barnen i mindre grupper. Detta för att underlätta arbetet med att vara en medforskande pedagog.
Under hösten har vi startat upp en ny organisation med Torg-pedagog som utvecklar undervisningen ute och inne.

 

Utmaningarna

Vi erbjuder ett varierat pedagogiskt innehåll och vi lägger vikt vid att ha en flexibel, tillgänglig och tillåtande pedagogisk miljö. 

 

Kvalifikationer

Utbildad barnskötare.

Vi söker barnskötare som:

- vill vara med att utveckla vår enhet

- har barnen i fokus

- har ett positivt synsätt till arbetet och våra brukare

- är engagerad i förskolan

- är väl förtrogen med vår läroplan

- har god vana att arbeta med digitala verktyg

- är intresserad av barns läroprocesser och utveckling

- är van att arbeta med pedagogisk dokumentation

- har lätt att samarbeta med andra.

Erfarenhet av arbete i förskola med barn i åldrarna ett till fem år.
Datakunskap är meriterande liksom utbildning och/eller erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitala verktyg i förskolan.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

 

Om arbetsplatsen

Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg.
Norrtälje kommunala förskolors vision: " Sveriges mest utvecklande förskolor gör alla barn till vinnare ".

Norrtälje södra förskoleområde är ett kommunalt förskoleområde som består av 4 förskolor, som består av Frötuna, Köpmanholm, Länna förskola och Förskolan Vega.
Välkommen till Länna förskola – förskolan med skogen, ängarna och havet inpå knuten Länna förskola finns i ett vackert rött hus med vita knutar, i en lugn omgivning med nära till skogen, ängarna och havet.
Vi har plats för cirka 40 barn på Trossen och Bojen som ligger i den äldre byggnaden och de två nya avdelningarna Båthuset och Jollen, som ligger i Paviljongen, har plats för cirka 40 barn.

 

 

 

Anställningsform

Tillsvidare, heltid 100%

Tillträde datum 2021-01-04

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-10-08

Sista ansökningsdag:

2020-10-29

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Intendent

Elisabet Sigemo, elisabet.sigemo@norrtalje.se, 073-9623609

Facklig företrädare, fackförbundet Kommunal

Anna Lindqvist, anna.lindqvist2@norrtalje.se, 0176-284114

Rektor

Kristina Lundgren, kristina.lundgren@norrtalje.se, 0176-71224

Biträdande rektor

Maria Eck Aginger, maria.eck-aginger@norrtalje.se, 0176-284145

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten