Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Barnskötare till Länna förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Barnskötare till Länna förskola

 

Om tjänsten

 Vi söker en barnskötare till Länna förskola inom Norrtäje södra förskoleområde. I vår förskola strävar vi efter en mångfald både vad gäller pedagogiska idéer och metoder. Vår styrka är vår pedagogiska bredd och mångfalden av barn och vuxna, med många olika talanger. Vi är varandras förebilder och "kunskapar" tillsammans. I leken och i olika vardagssituationer finns viktiga delar av det livslånga lärandet. Vi erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter och material i en öppen, tillgänglig och tillåtande miljö – och vi har roligt!

 

 

Arbetsbeskrivning


Arbetet i vår verksamhet bygger på ett tematiskt och projektinriktat arbetssätt där pedagogisk dokumentation ingår som en naturlig del av arbetet. Vi erbjuder ett varierat pedagogiskt innehåll och vi lägger vikt vid att ha en flexibel, tillgänglig och tillåtande pedagogisk miljö. Under större delen av dagen delar vi in barnen i mindre grupper. Detta för att underlätta arbetet med att vara en medforskande pedagog . Vi är under 2018-2020 med i ett Erasmusprojekt tillsammans med Danmark och Lettland. Projektet heter; Creative Learning Enviroment – a preschool action project. ”Kreativa läromiljöer i förskolan”

 

Kvalifikationer

 

Utbildad barnskötare. Vi söker barnskötare som: - vill vara med att utveckla vår enhet - har barnen i fokus - har ett positivt synsätt till arbetet och våra brukare - är engagerad i förskolan - är väl förtrogen med vår läroplan - har god vana att arbeta med digitala verktyg - är intresserad av barns läroprocesser och utveckling - är van att arbeta med pedagogisk dokumentation - har lätt att samarbeta med andra. Erfarenhet av arbete i förskola med barn i åldrarna ett till fem år. Datakunskap är meriterande liksom utbildning och/eller erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitala verktyg i förskolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Erfarenhet krävs.

 

Om arbetsplatsen

Länna
Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. Norrtälje kommunala förskolors vision: " Sveriges mest utvecklande förskolor gör alla barn till vinnare " Norrtälje södra förskoleområde är ett kommunalt förskoleområde som består av 4 förskolor, som består av Frötuna, Köpmanholm, Länna förskola och Vega förskola. Välkommen till Länna förskola – förskolan med skogen, ängarna och havet inpå knuten. . Länna förskola finns i ett vackert rött hus med vita knutar, i en lugn omgivning med nära till skogen, ängarna och havet. Vi har plats för cirka 30 barn på Trossen och Bojen som ligger i den äldre byggnaden och de två nya avdelningarna Båthuset och Jollen, som ligger i Paviljongen, har plats för cirka 30 barn.

 

 

Tillträde snarast enligt överenskmmelse. tjänten är visstidsanställning på heltid tom 191231.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-08-23

Sista ansökningsdag:

2019-10-07

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Förskolechef

Kristina Lundgren, kristina.lundgren@norrtalje.se, 0176-71224

Bitr. förskolechef

Maria Eck Aginger, maria.eck-aginger@norrtalje.se, 0176-284145

Facklig företrädare, fackförbundet Kommunal

Anna Lindqvist, anna.lindqvist2@norrtalje.se, 0176-284114

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten