Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Barnskötare till Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Barnskötare till Kvisthamraskolan

 

Om tjänsten

Att arbeta på Kvisthamraskolan är varierande, roligt och utvecklande. På Kvisthamraskolan arbetar vi tillsammans för att alla elever ska lyckas utifrån sina egna förutsättningar. Att möta varje elev med höga förväntningar och att samarbeta med vårdnadshavarna ser vi som en självklarhet.

 

Arbetsbeskrivning

Vi har behov av extra stöd i vår dagliga verksamhet. Du hjälper till och motiverar elever till inlärning i både enskild träning, sociala situationer och lekar i grupp. Du behöver ge eleven stöd och strategier för att kunna hålla fokus i aktiviteter och uppgifter, för att förstå och ta in nya moment samt för att använda sig av adekvata färdigheter vid socialt samspel. Du behöver kunna fånga upp elever och guida rätt i svåra situationer samt uppmuntra och förstärka önskvärda beteenden. Tjänsten innebär varierat arbete där din uppgift är att stötta där behovet finns.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du är en lugn och trygg person med mycket tålamod och ett stort hjärta. Du behöver kunna bjuda på dig själv och delta i lekar, samt också kunna vara tydlig och strukturerad när det behövs. Du ska vara beredd på att ha ett nära samarbete med ansvariga lärare, föräldrar och kunna ta handledning kring förhållningssätt och metoder runt eleven. Är du den vi söker?

 

Om arbetsplatsen

Vi tar gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö. På Kvisthamraskolan arbetar vi tillsammans för att alla ska lyckas. Det gäller i första hand våra fantastiska elever men även alla som arbetar på skolan. Välkommen till oss!

 

Tillträde Augusti 2019 omfattning 75 %

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-29

Sista ansökningsdag:

2019-04-29

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Älmsta rektorsområde

Eva Gauffin, eva.gauffin@norrtalje.se, 0702094274

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten