Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Barnskötare till Körsbäret, Norrtälje

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Barnskötare till Körsbäret, Norrtälje

 

Om tjänsten

 Du vill vara med och utveckla Körsbärets förskola och du har barnen i fokus samt har ett positivt synsätt till arbetet, våra barn och deras vårdnadshavare.

 

Arbetsbeskrivning

Körsbärets förskola söker dig med ett tillåtande, professionellt förhållningssätt i din yrkesroll. Du är intresserad, tillåtande och öppen till utvecklingen av IKT och har lärandet i fokus. Du har en modern kunskapssyn och är lyssnande, lyhörd och ser barnen som medskapare i sitt lärande. Utifrån läroplanen och övriga dokument som reglerar verksamheten samarbetar du med dina kollegor för att utveckla och driva verksamheten framåt, alltid utifrån ett barnperspektiv.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med tidigare erfarenhet med arbeta som barnskötare:
- barnskötarutbildning
- är engagerad i förskolan
- är väl förtrogen med vår läroplan
- är van att arbeta med digitala verktyg
- är intresserad av barns läroprocesser och utveckling
- är van att arbeta med pedagogisk dokumentation
- har lätt att samarbeta med andra
Erfarenhet av arbete i förskola med barn i åldrarna ett till fem år samt datakunskap och erfarenhet av pedagogisk dokumentation är meriterande.

 

Om arbetsplatsen

I Norrtälje kommun arbetar vi tillsammans utifrån en gemensam Lean-inspirerad filosofi som heter Högre höjder och arbetar tillsammans mot vår vision. Under året lyfter vi fram goda exempel på kollegor och projekt som lyckats särskilt väl med att förena vår filosofi med goda resultat till nytta för invånaren. Inom Norrtälje nordöstra förskoleområde ingår Körsbärets förskola, Svanberga förskola, Sjöhagens förskola och Vätö förskola. Norrtälje kommunala förskolors vision: " Sveriges mest utvecklande förskolor gör alla barn till vinnare " Norrtälje kommuns värdgrund är: • Invånaren först • Höga förväntningar • Allas lika värde Om du arbetar hos oss måste du ha förståelse för, och stå bakom, dessa värderingar. Det gäller gentemot både barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi söker nu 2-3 barnskötare till Körsbärets förskola.

 

Tillträde 2 januari 2020 eller enligt överenskommelse. Tjänsterna är heltid och tidsbegränsade tom 30 juni 2020.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-10-29

Sista ansökningsdag:

2019-11-19

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Förskolechef

Kia Kilpinen, kia.kilpinen@norrtalje.se, 0176-284232

Biträdande förskolechef

Maria Ögren, maria.ogren@norrtalje.se, 073 9623306

Facklig representant Kommunal

Anna-Carin Pettersson, anna-carin.pettersson@norrtalje.se, 0176 74745

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten