Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare till Edsbro Förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Barnskötare till Edsbro Förskola

Om tjänsten

 

Hos oss får du förmånen att bidra till att utveckla förskolan och själv utvecklas! Edsbro förskola arbetar i två grupper som in sin tur delar barngruppen i mindre grupper så ofta det går under dagen enligt en superstruktur för att främja en god arbetsmiljö för både barn och pedagoger.  Både i vår fantastiska utomhusmiljö och inne i det charmiga tvåväningshuset sker  lek lärande och undervisning. Vi har ett mottagningskök och maten lagas i Edsbro skola.  I Rimbo Östra förskoleområde möts du av engagerade pedagoger som har höga förväntningar på det kompetenta barnet. Vi har en levande verksamhetsplan som beskriver vår organisation och vårt arbetssätt. Vi arbetar med tre ben, Gemensamt förhållningssätt utifrån Vägledande samspel, Förändrings och förbättriningarbete sker genom ett Lean inspiretar arbetssätt och fokus på barnen och vårt uppdrag sker genom Superstrukturen. Som barnskötare har du reflektion i arbetslaget 1, 5 h / vecka samt nedskriven tid 1 h i veckan. Vi stänger förskolan under 4 hela dagar per år för Kvalitets och kompetens utveckling. Vi söker två nya medarbetare!

 

Arbetsbeskrivning

Din uppgift är att tillsammans med övriga i arbetslaget ge våra barn bästa möjliga start i livet. Tillsammans utvecklar ni förskolans verksamhet i enlighet med våra styrdokument. Barnen ska känna trygghet, omges av många lärandemiljöer och så ska ni ha roligt tillsammans. Utifrån Lpfö 18  strävansmål i kap 2:2 reflekterar arbetslaget tillsammans utifrån en "baklängesplanering" som är kopplat til vårt digital system Unikum. Allt för att kunna visa på den undervisning som barnen erbjuds och för att säkra det viktiga Systematiska kvalitetsarbetet. Du behärskar digital komptens. Hos oss har alla pedagoger en egen lärplatta "padda" för att kunna dokumentera och reflektera.

 

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning. Du behöver vara flexibel och lyhörd. Du behöver kunna arbeta såväl självständigt som i arbetslag. Ha en god och förtroendefull samverkan med kollegor och vårdnadshavare. Tillsammans utvecklar ni förskolans verksamhet i enlighet med våra styrdokumnet. Barnen ska känna tryghet, omges av många lärande och undervisningssituationer och så ska ni ha roligt tillsammans.  Du behöver ha god insikt i våra styrdokument och sätta barnet i första rummet. Kompetens om barn i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi använder oss av lärplattformen Unikum och närvarohantering sker i Tempus.

 

Om arbetsplatsen

Rimbo Östra förskoleområde består av tre förskolor. Skarsjö-, Skederid- och Edsbro förskola. Edsbro förskola har två avdelningar med ca 40 barn. De arbetar i två arbetslag och har delat upp barnen efter ålder. De yngsta har sin hemvist på undervåningen och de äldre på övervåningen. Förskoebyggnaden omges av en stor härlig gård men både lekpark, stor gräsmatta och skog. Tillsammans med övriga i arbetslaget utveckla förskolans verksamhet i enlighet med våra styrdokument.

 

Anställningsform: Två tjänster 
En tillsvidareannställning heltid. 
En visstidsanställning tom 210630, deltid 50-75% där det kommer att finnas möjlighet att täcka upp med extra timmar för frånvaradne kollegor.

Tillträde  1 jan eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

  

 

Publicerat:

2020-10-12

Sista ansökningsdag:

2020-11-02

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskola /Grundskola 1-9

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Anna Enell Svensson, anna.enell-svensson@norrtalje.se, 070 560 82 19

facklig företrädaare för Kommunal

Elisabeth Kaldén, elisabeth.kalden@norrtalje.se, 0175 91675

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten