Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare till Blåklintens förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Barnskötare till Blåklintens förskola

 

Om tjänsten

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

 

Arbetsbeskrivning

Blåklintens förskola söker en barnskötare på 75-100% med anställning from 1 augusti eller enligt överenskommelse med anställning tom 20-12-31 med eventuell förlängning.

Vi söker dig som är en engagerad och intresserad barnskötare med stor vilja att utveckla verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor. Verksamheten utgår från läroplanen. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska miljö och dokumentation, där pedagogisk dokumentation är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet.

Vi ser med förväntan fram emot din ansökan!

 

Utmaningarna

För att trivas i tjänsten krävs en genuin vilja att vara nära våra barn och att ha barnen i fokus i det dagliga arbetet.

 

Kvalifikationer

  • Vårt mål är alltid att anställa barnskötare med utbildning. Med din ansökan bifogar du dina betyg och andra meriterande handlingar.
  • Det är meriterande att ha kunskaper inom estetiska ämnen, digitala verktyg och projektarbete i förskolan. Kompletterande pedagogisk utbildning är meriterande. 
  • Du har ett normmedvetet förhållningssätt mot barn, föräldrar och medarbetare.
  • Att vara relationsskapande, ha en empatisk förmåga och vara lojal ser vi som goda förmågor.
  • Vi vill att du har ett positivt, och lösningsinriktat förhållningssätt.
  • Du är strukturerad och bra på att analysera, och framförallt ska du ha en tilltro till förskolan som en god plats för barns omsorg, utveckling och lärande.

Vi ser som ett krav att du har erfarenhet av att arbeta i förskolan och vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen 

 

Om arbetsplatsen

Norrtälje västra förskoleområde består av tre kommunala förskolor i västra Norrtälje stad. Paletten och Blåklinten med 4 avdelningar och Vigelsjö gård med 3 avdelningar. Vi har stor andel förskollärare i verksamheterna och många engagerade medarbetare som brinner för att utveckla förskolorna. Förskolornas verksamhet utgår från ett projektinriktat arbetssätt.omgiven av både skogar, hagar och sjön Lommaren. Vi är granne med Lommarskolan och använder gärna deras gymnastikhall.dokumenteras i lärplattformen Unikum.

Blåklintens förskola finns i området Vigelsjö i västra delarna av Norrtälje centralort. Förskolan är placerad i vacker natur och är omgiven av både skogar, hagar och sjön Lommaren. Vi är granne med Lommarskolan och använder gärna deras gymnastikhall.

Hos oss får barnen stort inflytande över sin dag på förskolan samtidigt som pedagogerna erbjuder genomtänkt undervisning som dokumenteras i lärplattformen Unikum.

Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. Norrtälje kommunala förskolors vision: " Sveriges mest utvecklande förskolor gör alla barn till vinnare "

 

Anställningsform

Heltid/deltid 75-100% tom 20-12-31 med eventuell förlängning.

 

Tillträde datum 20-08-01 eller enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2020-06-18

Sista ansökningsdag:

2020-07-18

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Norrtälje västra förskoleområde

Birgitta Kinnunen, birgitta.kinnunen@norrtalje.se, 0706864359

Biträdande rektor

Liisa Bernadt, liisa.bernadt@norrtalje.se, 0176-74175, 073 9623949

Intendent

Maj- Britt Nord-Agartz, maj-britt.nord-agartz@norrtalje.se, 073 9623014

Kommunal- facklig representant

Ilham Ishak, ilham.ishak@norrtalje.se, 0176-284173

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten