Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare till Blåklintens förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Barnskötare till Blåklintens förskola

 

Arbetsbeskrivning

Blåklintens förskola söker en barnskötare på 100% med anställning from 3 januari eller enligt överenskommelse med anställning tom 22-08-12.

Norrtälje kommun är finskt förvaltningsområde och Blåklinten har fått förtroendet att bedriva finskspråkig verksamhet. Det innebär att finskspråkiga barn har företräde till vår verksamhet och får möta det finska språket i sin undervisning under veckan.

Vi söker dig som är en engagerad och intresserad barnskötare med stor vilja att utveckla verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor. Verksamheten utgår från läroplanen. På Blåklinten värdesätter vi att kunna arbeta flexibelt med stort samarbete på förskolans alla avdelningar och barn. Du ska genomföra planerad och spontan undervisning utifrån våra mål tillsammans med kollegorna i arbetslaget. Vi är en förskola med stort intresse för digitala verktyg och som dokumenterar barnens lärande i lärplattformen Unikum och utvecklar vår digitala kompetens kontinuerligt. 

 

 

Kvalifikationer

 • Vårt mål är alltid att anställa barnskötare med utbildning. Med din ansökan bifogar du dina betyg och andra meriterande handlingar.
 • Det är meriterande att ha kunskaper inom estetiska ämnen, digitala verktyg och projektarbete i förskolan. Kompletterande pedagogisk utbildning tex TAKK - tecken kommunikation är meriterande. 
 • Meriteradne är också om du är finsktalande.
 • Du har ett normmedvetet förhållningssätt mot barn, vårdnadshavare och medarbetare.
 • Att vara relationsskapande, ha en empatisk förmåga och vara lojal ser vi som goda förmågor.
 • Vi vill att du har ett positivt, och lösningsinriktat förhållningssätt.
 • Du är strukturerad och bra på att analysera, och framförallt ska du ha en tilltro till förskolan som en god plats för barns omsorg, utveckling och lärande.

Vi ser som ett krav att du har erfarenhet av att arbeta i förskolan och vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen. 

 

Om arbetsplatsen

Norrtälje västra förskoleområde består av tre kommunala förskolor i västra Norrtälje stad. Paletten, Blåklinten och Vigelsjö gård. Vi har stor andel förskollärare i verksamheterna och många engagerade medarbetare som brinner för att utveckla förskolorna. Förskolornas verksamhet utgår från ett projektinriktat arbetssätt med målstyrd undervisning. Förskolan är placerad i vacker natur och är omgiven av både skogar, hagar och sjön Lommaren. Vi är granne med Wigulfskolan och får vår mat från deras kök.

Hos oss får barnen stort inflytande över sin dag på förskolan samtidigt som pedagogerna erbjuder genomtänkt undervisning som dokumenteras i lärplattformen Unikum.

Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. Norrtälje kommunala förskolors vision: " Sveriges mest utvecklande förskolor gör alla barn till vinnare ".

 

Anställningsform

Visstidsanställning heltid 100% 220103 - 220812. 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Första intervjun sker digitalt med inbjudan via Teams. 

Publicerat:

2021-11-24

Sista ansökningsdag:

2021-12-06

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Norrtälje västra förskoleområde

Birgitta Kinnunen, birgitta.kinnunen@norrtalje.se, 0706864359

Biträdande rektor

Liisa Bernadt, liisa.bernadt@norrtalje.se, 0176-74175, 073 9623949

Intendent

Maj- Britt Nord-Agartz, maj-britt.nord-agartz@norrtalje.se, 073 9623014

Kommunal- facklig representant

Ilham Ishak, ilham.ishak@norrtalje.se, 0176-284173

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
 • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
 • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
 • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
 • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
 • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten