Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare till Bålbroskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Barnskötare till Bålbroskolan

Om tjänsten

Vi söker två barnskötare till Bålbroskolan.

Tjänsten innebär arbete med barn i skolan och på fritidshemmet, där ditt bidrag till  verksamheten är att säkerställa utveckling, lärande och trygghet för våra elever, ibland i mindre sammanhang och ibland i större grupper. Allt utifrån överenskomna planeringar som görs gemensamt av personal på skolan för elevernas bästa.

Arbetsbeskrivning

Du bidrar till elevers utveckling, lärande och trygghet genom arbete i barngrupp under så väl skol- som fritidstid. 

I ditt arbete behöver du tillsammans med kollegor kunna planera, genomföra och följa upp, samt dokumentera kring det du arbetar med. Genomförandet kräver initiativtagande och hög ansvarskänsla. Arbetet kräver förmåga till flexibilitet och förändringsbenägenhet.

Arbetet sker både inomhus och utomhus där elevernas rörelse och aktivitet är en viktig del.

Samarbete med såväl kollegor som vårdnadshavare är en viktig del av arbetet.

Ditt arbete på fritidshemmet innebär att du arbetar i ett årskursteam bestående av fritidslärare och barnskötare. Du är en del av årskursteamet. Arbetet börjar eller slutar i friitdshemmet som är öppet 06-18. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har annan relevant utbildning med erfarenhet från skola och arbete i fritidshem.

Du ska ha kunskap om arbetet enligt uppdrag enligt lgr 22.

Du behöver ha samarbetsförmåga och initiativförmåga.

Du behöver vara en tydlig och lugn ledare för gruppen barn du arbetar med, med en nyfikenhet och relationellt förhållningssätt som driver din egen utveckling att lära för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever.

Vi ser gärna att du har erfarneheter av flerspråkiga miljöer, arbete med elever i behov av särskilt stöd eller andra specifika kompetenser.

Du behöver kunna arbeta med digitala arbetsformer och vara van att hantera microsoft office samt mött arbete med lärplattformer.

Du har lätt för att kommunicera och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du har kunskaper i engelska i tal och skrift. Goda kunskaper i annat talat språk i elevgruppen kan vara meriterande.

Självklart är du stolt över ditt yrke och tar dig utmaningarna i yrket med glädje och ett positivt förhållningssätt.

Om arbetsplatsen

Välkommen till Bålbroskolan!

Vi är en årskursteams-organiserad F-3 skola i alldeles nybyggda lokaler. Vi har fyra hemvister, en för varje årskurs, ett bibliotek, en musiksal och en matsal som serverar mat från vårt tillagningskök.

Vi arbetar tillsammans med varandra i teamets hemvist och tror på att arbetet för elevernas utveckling gör vi bäst tillsammans. Skola och fritids arbetar i samma team i samma lokaler för gemensamma elever. Bålbroskolan ligger i Rimbo, med naturen bakom skolan och den fantastiska skolgården och idrottshallen framför skolan. Bålbroskolan är den enda kommunala skolan för elever i det här åldersspannet i samhället, vi är stolta över att alla Rimbos barn är välkomna till oss. Skolan har ca 270 elever idag varav ca 220 av dem går på fritids. Fritidshemmet är öppet från 06-18 och vi har öppet på loven.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

 

 

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidaretjänst semestertjänst på heltid, 40 h/v. 

Tillträde datum 230109 eller enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-11-15

Sista ansökningsdag:

2022-12-08

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskola /Grundskola 1-9

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

rektor

Sara Björklund, sara.bjorklund@norrtalje.se, 017573963

Biträdande rektor

Annette Karlsson, annette.karlsson@norrtalje.se, 017573961

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
  • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

    Sök tjänsten