Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Barnskötare til Älmsta

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Barnskötare til Älmsta

 

Om tjänsten

Elmsta förskola växer och vi behöver utöka pedagogstyrkan med en engagerad, ambitiös och nyfiken barnskötare! Vi erbjuder kontinuerlig arbetslagsreflektion, friskvårdspeng, kompetensutveckling, pedagogiska luncher samt arbetskläder i viss mån. Kollegialt lärande och pedagogiska diskussioner har vi på våra gemensamma APT, kvalitetdagar, fortbildningar och löpande som en röd tråd i vardagen.

 

Arbetsbeskrivning

Tilsammans med kollegorna i arbetslaget är du med och skapar en utbildning för barnen som inspirerar, utmanar och kittlar deras nyfikenhet och lust att lära. Vi arbetar projektinriktat och dokumenterar digitalt med Unikum som verktyg. Förskolan arbetar med teckenstöd och bildstöd, i varierande utsträckning utefter barnens behov och förutsättningar. Här ser vi miljön som den tredje pedagogen och förstår att vårt förhållningssätt påverkar barngruppen och för att trivas och lyckas i uppdraget delar du den synen.

 

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning är ett krav. Erfarenhet är meriteradne men inget krav.Du är bekväm med att använda digitala verktyg (PC, I-pads). Du är väl förtrogen med förskolans läroplan. Du har vilja och förmåga att skapa goda relationer med barnen, deras vårdnadshavare, kollegor och övriga kontakter inom yrket. Du tycker om att vistas utomhus och att arbeta självständigt då vi i bland delar upp barngrupperna, utefter intresse och behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

 

Om arbetsplatsen

Elmsta förskola är störst inom förskoleområdet och består idag av 5 avdelningar, ca 75 barn. Övriga förskolor som ingår i området är Söderbykarls förskola, Grisslehams förskola samt Björkö-Arholma förskola. Varje förskola har en arbetslagledare som sitter med i områdets ledningsgrupp och vi har möten ca. 1 gång/månad. Vi har ofta gemensamma APT, kvalitetdagar och kompetensutvecklingsdagar, då håller vi till på Elmsta förskola

 

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande from vecka 34.

 

Publicerat:

2019-07-30

Sista ansökningsdag:

2019-08-30

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Förskolechef

Petra Fröberg, petra.froberg@norrtalje.se, 0176-71500

Kommunal

Carina Wallblom Lilja, carina.Wallblom-lilja@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten