Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnskötare Köpmanholm fritids

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Barnskötare Köpmanholm fritids

Om tjänsten

Köpmanholms skola ligger på ön Yxlan, omgiven av öarna Furusund och Blidö. Skolan är en F-6 skola med ca 50 elever och ligger i direkt närhet till både skog och hav. Här utnyttjas närmiljön till inspirerande och kreativ undervisning genom årets alla skiftningar. Tjänsten är 100% vikariat från 1/8 -2022 till 22/12-2022. Du kommer ha huvuduppdrag fritids men även stötta elever vissa tider under skoltid.

 

Arbetsbeskrivning

Du ska vara behjälplig i undervisningen, på raster och fritids för att stötta eleverna kunskapsmässigt och socialt. Du är med i fritids arbetslagsmöte och bidrar i utvecklingen av fritidshemmet. Som person behöver du vara positiv, flexibel och gärna ha erfarenhet av att arbeta i skola. 

  

Kvalifikationer

Du är ska vara bra på att samarbeta och ser kollegialt samarbete som en förutsättning för att lyckas med eleverna.  Du ska ha erfarenhet av arbete inom skola och fritids och vara en positiv och tydlig person. Du ska även ha ett lösningsfokuserat och lågaffektivt förhållningssätt samt ha kunskaper om NPF.  

 

Om arbetsplatsen

Köpmanholms skola ligger på ön Yxlan ca 2,5 mil utanför Norrtälje. Skolan har ca 50 elever i åldrarna F-6 och de är fördelade i de tre klasserna F-1, åk 2-3 och åk 4-6. Skolan erbjuder en fantastisk miljö och många möjligheter till att använda naturen i undervisningen. Läs gärna mer om skolan på hemsidan: https://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/grundskola/grundskolor/kopmanholms-skola/var-skola/

 

 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

Anställningsform

Heltid, tidsbegränsad anställning 1/8 till 22/12

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-06-27

Sista ansökningsdag:

2022-07-16

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Bobo Börjesson, bobo.borjesson@norrtalje.se, 0176-747 92

Kommunal

Liselott Isaksson, lise-lott.isaksson1@norrtalje.se, 0176-715 20

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten