Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Badvärd till Rimbo badhus

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

 

Om tjänsten

 Tjänsten innebär att arbeta i arbetslag med cirkulationstjänstgöring. Tjänstgöringen är schemalagd med arbete även kvällar och varannan helg. Vi erbjuder en tjänst i ett litet och sammansvetsat arbetslag där vi jobbar mycket med att inbjuda våra besökare god personlig service.

Arbetsbeskrivning

 I arbetsuppgifterna ingår badbevakning, vattengymnastik, receptionstjänstgöring, lokalvård, simundervisning för både skolan och i egen regi. Anställningen innebär att tjänstgöring på kommunens övriga badhus/utebad kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

- Krav på kunskaper i simning och livräddning. Simtest görs innan anställning.
- Erfarenhet från serviceyrke
- Vana att arbeta i grupp/arbetslag

Önskvärda erfarenheter:
- Erfarenhet från arbete vid badanläggning
- Simlärarutbildning/poollivräddare

Övrigt: Utdrag ut belastningsregistret ska lämnas in. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om arbetsplatsen

 Rimbo badhus invigdes i början på 90-talet och innehåller en motionsbassäng där det även finns möjlighet för lek, en undervisningsbassäng för bland annat vattengymnastik och babysim, en vattenrutschbana och ett mindre café. På Rimbo badhus jobbar 5 badvärdar och en enhetschef. På våra badhus arbetar vi aktivt med bad och simskolor och vi har ett nära samarbete med kommunens föreningsliv. Folkhälsoperspektivet är i fokus och vi lägger stor vikt vid att ge besökaren personlig service med kunnig och serviceinriktad personal och möjlighet till avkoppling i fräscha lokaler.Rimbo badhus invigdes i början på 90-talet och innehåller en motionsbassäng där det även finns möjlighet för lek, en undervisningsbassäng för bland annat vattengymnastik och babysim, en vattenrutschbana och ett mindre café. På Rimbo badhus jobbar 5 badvärdar och en enhetschef. På våra badhus arbetar vi aktivt med bad och simskolor och vi har ett nära samarbete med kommunens föreningsliv. Folkhälsoperspektivet är i fokus och vi lägger stor vikt vid att ge besökaren personlig service med kunnig och serviceinriktad personal och möjlighet till avkoppling i fräscha lokaler.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2019-03-07

Sista ansökningsdag:

2019-04-07

Typ:

Friskvård, Kroppsvård

Tjänst:

Badvärd

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rekryterande chef

Nadja Söderblom, nadja.soderblom@norrtalje.se, 0175-74020

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten