Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Badvärd till Hallstavik utebad

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Badvärd till Hallstavik utebad

 

Om tjänsten

Vi söker sommarvikarier till ett sammansvetsat arbetslag där vi jobbar med att erbjuda våra besökare god personlig service.Tjänsten innebär att arbeta i arbetslag med cirkulationstjänstgöring. Tjänstgöringen är schemalagd med arbete även kvällar och helger.

 

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår badbevakning, receptionstjänstgöring , café och lokalvård.

 

Kvalifikationer

Krav

- Klara kunskapskrav i simning och livräddning motsvarande guldbojen SLS. Simtest görs innan anställning. Vara 18 år fyllda

Meriterande

- Erfarenhet från serviceyrke.

- Vana från samarbete i grupp/arbetslag.

 

Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas in. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Om arbetsplatsen

Hallstavik utebad invigdes 2010 och innehåller en motionsbassäng 25 m, vattenrutschbana, hopplagun,  familjedel och barnpool. Badet har öppet från den 23 maj-23 augusti. Vi lägger stor vikt vid att ge besökaren personlig service med kunnig och serviceinriktad personal.

 

Tillträde 2020-05-23

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2020-02-06

Sista ansökningsdag:

2020-03-31

Typ:

Friskvård, Kroppsvård

Tjänst:

Badvärd

Anställningsform:

Sommarjobb

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Lena Lundblad, lena.lundblad@norrtalje.se, 0175-25612

Facklig representant Kommunal

Lena Holmberg, lena.holmberg@norrtalje.se, 0176-746 35

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten