Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Arbetsmarknadscoach till Socialförvaltningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Arbetsmarknadscoach till Socialförvaltningen

 

Om tjänsten

Arbetsmarknadscenter är Norrtälje kommuns enhet för arbetsmarknadsfrågor och tillhör Socialkontoret. I nybyggda lokaler på Campus Roslagen stödjer vi invånare på deras väg från försörjningsstöd till egen försörjning. I team med en utvecklad praktisk verksamhet, goda relationer till näringslivet och specialistfunktioner gör vi skillnad.

Arbetsbeskrivning

Som coach arbetar du på uppdrag av Socialkontorets socialsekreterare med individärenden. Du arbetar med individuella klientmöten och gruppaktiviteter där målsättningen är egen försörjning. Jobbsökaraktiviteter är återkommande och viktiga delar i verksamheten som du levererar. Vi har valt att arbeta med Supported Employment som metod där aktivitet och kontakt med andra samverkansparter är en väsentlig del. Du har många kontakter med arbetsgivare, praktikanordnare och myndigheter. 

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning, troligen inom det sociala området. Erfarenhet från arbetsmarknadsorienterade roller är meriterande. Med avseende på målgruppen är kompetenser inom NPF och missbruk klart meriterande. Vi arbetar över hela kommunen så körkort B är ett krav. 

Om arbetsplatsen

Arbetsmarknadscenter är en enhet inom Socialkontoret som består av två grupper. Arbetsmarknadsgruppen coachar deltagare, arbetar med praktik samt utreder arbetsförmåga. Resurspoolen är en grupp med övervägande praktisk verksamhet inom ett brett spektra. Totalt har enheten ett 50-tal medarbetare.

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-05-06

Sista ansökningsdag:

2019-06-02

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socionom

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Chef, arbetsmarknad och integration

Peter Westerberg, peter.westerberg@norrtalje.se, 0176-71227

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten