Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsledare Kontaktcenter Norrtälje kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Arbetsledare Kontaktcenter Norrtälje kommun

 

Om tjänsten

Vi söker dig som tror på att ett gott ledarskap är grunden för god service.

I rollen som arbetsledare på Norrtälje kommuns kontaktcenter får du intressanta och varierande arbetsuppgifter och på köpet ett gäng trevliga arbetskamrater. Är du den vi söker? 

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som arbetsledare är ett intressant och stimulerande arbete i ett högt tempo. Som arbetsledare fördelar du arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar medarbetarna i ditt team. Du ansvarar också för daglig planering och bemanning inklusive schemaplanering.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen som arbetsledare.

 • Genomföra avstämningsmöten, utvecklingssamtal och andra insatser för att coacha och följa upp medarbetarnas arbete
 • Genomföra medarbetardialoger och lönedialoger
 • Leda månatliga avstämningsmöten
 • Leda månatliga avstämningsmöten med samarbetande förvaltningar samt sammanställa analys och statistik
 • Ingå i ledningsgruppen för Kontaktcenter
 • Leda och bidra till löpande verksamhetsutveckling.
 • Hantera och granska att rapportering av lön, sjukfrånvaro, semester och övrig ledighet är korrekt innan slutattest
 • Kontera och administrera fakturor

Utmaningarna

Kontaktcenter utgör den första kontakten med invånarna som söker kontakt med kommunen. Det gäller kontakter via telefon, fysiska möten i kommunhuset och på våra Kontaktcenter i Hallstavik och Rimbo samt via mail och sociala medier. Ibland är trycket högt och då gäller att göra prioriteringar tillsammans med kollegor och medarbetare.

Du behöver gilla att arbeta med kontinuerlig uppföljning, utveckling och effektivisering för att kunna skapa en lugnare arbetsmiljö och svara på fler av invånarnas frågor. En nyckel i arbetet är samverkan med kommunens olika verksamheter så om du gillar att bygga relationer och nätverk är det ett stort plus. 

Kvalifikationer

 • Minst fem års arbetslivserfarenhet av kundservicearbete, gärna inom offentlig sektor
 • Erfarenhet av att arbetsleda andra
 • God datorvana. Meriterande om du arbetat i ett eller flera av de system som medarbetarna på Kontaktcenter arbetar i (Easit, mycarta, ByggR, Tekis-AGS, iipax, Ecos, Future, Reflex, Edlevo, infracontrol, DeDu)

Arbetet på Kontaktcenter präglas av ett högt tempo. Du behöver därför gilla att arbeta på en arbetsplats där förutsättningarna förändras och du behöver göra omprioriteringar under din arbetsdag. Förutom att hjälpa medlemmarna i ditt team att lösa uppgifterna för dagen kan det också hända att du får hoppa in och hjälpa till där det behövs. Du gillar att lösa problem själv och tillsammans med andra.

Kontaktcenter är vägen in för kommunens invånare. Det är därför viktigt att du är lyhörd, både mot invånarna som hör av sig och mot dina medarbetare. Kontaktcenter arbetar med alla kommunens förvaltningar och bolag. Frågorna som kommer in kan därför vara av skiftande karaktär. Du tycker det är spännande att hitta svaren själv och drar dig inte för att ta kontakt med kollegor i kommunen för att hitta ett svar till en invånare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen

Kontaktcenter i Norrtälje kommun är en del av Kommunstyrelsekontoret. Kontaktcenter är Vägen in till kommunen för invånare och andra intressenter. I rollen som arbetsledare rapporterar du till enhetschefen för Kontaktcenter och ingår i enhetens ledningsgrupp. På Kontaktcenter är vi är ett glatt gäng som tycker om att ge service, vi stöttar varandra i vårt uppdrag och brinner för att ge service.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Kontaktcenter finns på följande orter, Norrtälje, Hallstavik och Rimbo.

Arbetet kommer huvudsakligen att utföras i kommunhuset i Norrtälje. Arbete på kontaktcenter i Hallstavik och Rimbo kan förekomma. Tjänsten innebär vissa möjligheter att arbeta på distans.

Anställningsform

Heltid

Tillträde datum: 20220916 eller enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-07-28

Sista ansökningsdag:

2022-08-14

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Reception

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

TF Enhetschef Kontaktcenter

Perina Thölin Larsson, perina.tholin-larsson@norrtalje.se, 0176-71955

Facklig representant Vision

Calmar Österman, calmar.osterman@norrtalje.se, 0176-71000

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
  Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten