Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Administratör till socialkontoret

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Administratör till socialkontoret

 

Om tjänsten

I rollen som administratör och verksamhetsstöd på socialkontoret är du en del av framtidens socialtjänst. Du ingår i en organisation som aktivt arbetar med förbättringar och utveckling genom digitalisering och innovation. Din roll är att ge administrativt stöd till en av flera avdelningar inom socialkontoret. Du kommer att organisatoriskt tillhöra avdelningen missbruk och beroende. Tjänsten är en deltidstjänst på 75%.

 

 Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag ingår att flexibelt och självständigt kunna ta emot uppdrag från avdelningen. Det kan handla om allt från att skriva avtal till att aktualisera ärenden, hantera effektueringar, scanna in dokument etc. En stor del av arbetet utförs i verksamhetssystemet Procapita och i olika e-tjänster, så du behöver känna dig bekväm i att arbeta i digitala miljöer. Office-paketet är en förutsättning att kunna, framförallt excel.

 

 Kvalifikationer

Du har minst tre-årig gymnasieutbildning och minst 2 års erfarenhet av administrativt arbete i digitala miljöer. Din förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabbt uppfatta vad som behöver göras är avgörande, precis som din personliga lämplighet kommer att ha en avgörande betydelse. Som person är du lugn och stabil och kan fokusera på rätt saker, har förmåga att prioritera det viktigaste först. Du gillar att vara en del av en arbetsgrupp.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet i allmänhet och socialtjänst i synnerhet, samt om du har goda kunskaper i verksamhetssystemet Procapita IFO.

 

 Om arbetsplatsen

 Avdelningen missbruk och beroende består av fem socialsekreterare, en enhetschef, en öppenvårdsdel med fyra behandlare  och en enhetschef, en avdelningschef samt Grindstugan med tre personal. Vi är ett tajt gäng som gillar att arbeta ihop och som gärna utbyter tankar och idéer med varandra. Vi vill att du också ska känna att du vill bidra till den gemenskapen.

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, välkomen med din ansökan senast den 13/3-20

 

Publicerat:

2020-02-14

Sista ansökningsdag:

2020-03-15

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Administrativa assistenter

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Enhetschef avdelningen missbruk och beroende

Madeleine Östling, madeleine.ostling@norrtalje.se, 0175-25610

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten