Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Administratör till KSON, vikariat

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Genom samarbetet har en självständig myndighet med ansvar för hälso- och sjukvård och omsorg i Norrtälje skapats. Med invånarnas livskvalitet i fokus leder vi en sammanhållen hälso-, sjukvård och omsorg som kännetecknas av; kvalitet, tillgänglighet och innovation. Vi arbetar hälsofrämjande och förebyggande genom delaktighet, samarbete och kunskap. Förbundet leds av en direktion, med ledamöter från fullmäktige i både landstinget och kommunen. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård och omsorg, men också att äga och förvalta TioHundra AB. Ansvaret spänner över många verksamheter, med en årsbudget om cirka 2,7 miljarder kronor. Förbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar. Förvaltningen har ett åttiotal medarbetare som huvudsakligen arbetar med beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Vi har avtal med många utförare, där verksamhet i egen regi utförs av det helägda TioHundra AB. Inom förvaltningen finns tre avdelningar: beställaravdelning, biståndsavdelning och stöd- och utvecklingsavdelningen. KSON befinner sig nu i en stark utvecklingsfas inom såväl ekonomistyrning som verksamhetsuppföljning.

Administratör till KSON, vikariat

 

Om tjänsten

Vi på Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje värnar om våra medarbetare. Vi tycker att det är viktigt att vi präglas av professionella och engagerade ledare och medarbetare och en god arbetsmiljö. Allas lika värde är en självklar värdegrund för Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje. Biståndsavdelningen äldre vill ha just dig som läser detta och känner här vill jag jobba! Du blir en viktig roll i vår vardag och spindel i nätet. Vi har friskvårdspeng.

 

 Arbetsbeskrivning

Enheten för äldre och personer med funktionsnedsättning består av biståndshandläggare uppdelade i team, mottagningsenhet, boendesamordnare och arkivansvarig. Möjlighet till flexibel arbetstid (årsarbetstid) och distansarbete 1 dag i veckan finns. Hos oss finns en fantastiskt bra sammanhållning och trivseln är högt prioriterad! De grundläggande arbetsuppgifterna är administrativt stöd till handläggare ex: Registrera ansökningar/anmälningar. Skriva ut inkomna mail och fördela till rätt grupp. Svara på inkomna mail – Mottagna och återkommer.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av myndighetsutövning är önskvärt men är inget krav. Det är även meriterande om du har arbetat inom omsorgen. Du växlar mellan självständigt arbete och arbete i team. En viktig egenskap är att kunna uttrycka sig väl både i tal och skrift, du ska kunna anpassa den egna kommunikationen efter behoven hos invånaren och du har en god känsla för service. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Körkort lägst kategori B. 

 

Om arbetsplatsen

Blir du nyfiken! Sök! Vi berättar gärna mer!

 

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet under 12 månader

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-12

Sista ansökningsdag:

2019-04-12

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Administratörer i offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Heltid

Övrigt Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje hittar du på Norrtälje kommuns och Stockholms Läns Landstings hemsidor: Norrtälje kommuns hemsida Sll's hemsida Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten