Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Administratör till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Genom samarbetet har en självständig myndighet med ansvar för hälso- och sjukvård och omsorg i Norrtälje skapats. Med invånarnas livskvalitet i fokus leder vi en sammanhållen hälso-, sjukvård och omsorg som kännetecknas av; kvalitet, tillgänglighet och innovation. Vi arbetar hälsofrämjande och förebyggande genom delaktighet, samarbete och kunskap. Förbundet leds av en direktion, med ledamöter från fullmäktige i både landstinget och kommunen. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård och omsorg, men också att äga och förvalta TioHundra AB. Ansvaret spänner över många verksamheter, med en årsbudget om cirka 2,7 miljarder kronor. Förbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar. Förvaltningen har ett åttiotal medarbetare som huvudsakligen arbetar med beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Vi har avtal med många utförare, där verksamhet i egen regi utförs av det helägda TioHundra AB. Inom förvaltningen finns tre avdelningar: beställaravdelning, biståndsavdelning och stöd- och utvecklingsavdelningen. KSON befinner sig nu i en stark utvecklingsfas inom såväl ekonomistyrning som verksamhetsuppföljning.

Administratör till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

 

Om tjänsten

Om du tycker det är stimulerande att jobba i excel med att granska stora mängder transaktioner är detta jobbet för dig! Stor del av arbetet innebär att följa upp att överenskomna tillämpningsanvisningar följs och rätta där det är felaktigt.

 

Arbetsbeskrivning

Befattningen innebär bland annat systemadministration av myndighetens omsorgssystem som för närvarande är Procapita/LifeCare och IntraPhone. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara; - registervård m.m. i omsorgssystem - ta fram statistik till handläggare, myndigheter samt underlag inför fakturering - månadsavstämningar. Du kommer att ingå i kanslienheten som ligger i avdelningen som heter Stöd och utveckling. Enheten består för närvarande av tio personer. Du kommer att ha ett tätt samarbete med tre systemförvaltare på enheten men samarbete sker även med övriga avdelningar i hela organisationen.

Tjänsten är på 60 % och tidsbegränsad till 2020-01-31.

Kvalifikationer

Vem är du? Du har en genomförd gymnasieutbildning samt mycket goda kunskaper i excel. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i verksamhetssystem då företrädesvis inom omsorg/hemtjänst, exempelvis Procapita, LifeCare eller Intraphone. Som person är du driven, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du lägger stor vikt vid att arbeta noggrant, självständigt och strukturerat. Du har en god administrativ förmåga och vi ser gärna att du även har en god kommunikativ förmåga. Du räds inte för att ta nya kontakter för att kunna lösa de frågor som behöver hanteras. Du har stor datorvana och behärskar officepaketet mycket bra. Du har vidare god förmåga att utrycka och skriva på svenska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

 

Tillträde snarast

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-07-09

Sista ansökningsdag:

2019-08-08

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Administratörer i offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Madeleine Hellzén, madeleine.hellzen@norrtalje.se, 017671235

Facklig företrädare Vision

Ann-Marie Mattsson, ann-marie.mattsson@norrtalje.se, 0176-739 97

Facklig företrädare SSR

Anna-Kari Andersson, anna-kari.andersson@norrtalje.se, 0176-717 76

Övrigt Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje hittar du på Norrtälje kommuns och Stockholms Läns Landstings hemsidor: Norrtälje kommuns hemsida Sll's hemsida Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten