Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Administratör till Drottningdal och Vätö skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Administratör till Drottningdal och Vätö skola

 

Om tjänsten

 Att arbeta som administratör på Drottningdal och Vätö skola är roligt, varierande och utvecklande. Du är i rollen som administratör en viktig del i den dagliga verksamheten och har ett stort ansvar som en servicefunktion att stötta upp och avlasta i verksamheten.

 

Arbetsbeskrivning

 Som administratör på våra skolor har du varierande arbetsuppgifter där ditt uppdrag är att ge service inom administrativa områden. I arbetet ingår bland annat vikarieanskaffning, fakturahantering och avstämningar inom skolornas ansvarsområden. Till dina ansvarsområden tillhör även diarieföring, arkivering, viss elev- och personaladministration, betygshantering, schemaläggning samt allmänna kontorsgöromål. Den här tjänsten är en servicefunktion på deltid, omfattning 50 %.

 

Kvalifikationer

 Vi söker dig som har relevant utbildning inom administration/ekonomi. Du har goda IT-kunskaper och god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift. Vi ser att du är serviceinriktad, stresstålig, strukturerad och flexibel. Andra viktiga egenskaper är samarbetsförmåga, ansvarskänsla och initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

 

Om arbetsplatsen

 Båda skolorna ligger i vacker lantlig miljö. Drottningdals skola hittar du ca 15 km från centrala Norrtälje och Vätö skola ca 18 km från staden. Avståndet mellan skolorna är ca 15 km

 

Tillträde 2019-08-05 eller enligt överenskommelse

Omfattning 50 % 

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Publicerat:

2019-04-09

Sista ansökningsdag:

2019-05-09

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Administrativa assistenter

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Kjell Pettersson, kjell.pettersson@norrtalje.se, 0176-74158

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten