Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Administratör till Äldre SoL

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. Kommunalförbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och här arbetar cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Kommunalförbundet har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB.

Administratör till Äldre  SoL

 

Om tjänsten

Enheten för äldre och personer med funktionsnedsättning består av biståndshandläggare uppdelade i team, mottagningsenhet, boendesamordnare och arkivansvarig. Möjlighet till flexibel arbetstid (årsarbetstid). Hos oss finns en fantastiskt bra sammanhållning och trivseln är högt prioriterad! De grundläggande arbetsuppgifterna är administrativt stöd till biståndshandläggarna. Biståndshandläggaren hos oss kan fokusera på utredningsarbetet och mötet med individen eftersom mottagningsenheten tar emot biståndshandläggarnas inkommande telefonsamtal och ger administrativt stöd i form handläggning av vissa serviceinsatser, turbundna resor och tillfällig vistelse m.m. Därför söker vi nu en administratör som jobbar nära handläggarna dagligen och underlättar deras arbete, det är meriterande om man har jobbat i Webcare, WebCare är en e-tjänst för att samordna patientens utskrivning från sluten hälso- och sjukvård, så att patienten får en trygg och säker hemgång. Tjänsten används av sjukhus, öppenvård och kommunernas socialtjänst i Stockholms region.

 

Arbetsbeskrivning

Administrativt stöd för biståndshandläggarna i det vardagliga arbetet. Tydliga arbetsuppgifter tillkommer när personen är på plats då får man möjligheten att lägga upp sitt arbete utifrån verksamhetsbehovet tillsammans med biståndshandläggarna och gruppledare. Arbetsuppgifterna är varierande. 

 

Kvalifikationer

Erfarenhet av administrativt arbete. IT och system kunskap så som tex. webcare är mycket meriterande. Vi lägger också stor vikt på personlig lämplighet för denna tjänst

 

Om arbetsplatsen

Vi på Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje värnar om våra medarbetare. Vi tycker att det är viktigt att vi präglas av professionella och engagerade ledare och medarbetare och en god arbetsmiljö. Allas lika värde är en självklar värdegrund för Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje. Vi har friskvårdspeng. Vi strävar efter höga höjder med invånarna i fokus och har roligt på jobbet, sök om du vill samma sak? Vi på Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje värnar om våra medarbetare. Vi tycker att det är viktigt att vi präglas av professionella och engagerade ledare och medarbetare och en god arbetsmiljö. Allas lika värde är en självklar värdegrund för Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje. Vi har friskvårdspeng. Vår värdegrund är: Allt vi gör ska präglas av: Tillit, pålitlighet och öppenhet. Vår vision är: Tillsammans med dig! Känner du igen dig i vår värdegrund och vision vill vi att du också blir en del av oss för bara tillsammans med dig kan vi åstadkomma utveckling.

 

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse, tidbegränsad t o m 2020-09-30

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-12-27

Sista ansökningsdag:

2020-01-27

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Administratörer i offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Ganimete Kalludra, ganimete.kalludra@norrtalje.se, 017674633

Facklig företrädare Vision

Ann-marie Mattsson, ann-marie.mattsson@norrtalje.se, 0176-746 74

Facklig företrädare SSR

Anna-Kari Andersson, anna-kari.andersson@norrtalje.se, 0739623584

Övrigt Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje hittar du på Norrtälje kommuns och Stockholms Läns Landstings hemsidor: Norrtälje kommuns hemsida Sll's hemsida Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten