Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Administratör inom internservice och Fleet management

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Administratör inom internservice och Fleet management

 

Om tjänsten

Du kommer vara administratör för två verksamheter inom Facility Management, internservice respektive Fleet management. I rollen som administratör kommer du få hantera fakturor, registreringar, debiteringsunderlag och andra administrativa göromål. Processarbete-rutinbeskrivningar är ett löpande arbete för verksamheterna. Vid behov behöver du även kunna rycka in och köra postturen som sträcker sig över hela Roslagen.

 

Arbetsbeskrivning

Rollen innefattar bland annat att:

 • Fakturahantering
 • Administrativa uppgifter
 • Utvecklingsarbete 
 • Processarbete-rutinbeskrivningar
 • Vid behov chaufförsuppdrag

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial examen samt arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter. Du har god datavana och behärskar officepaketet fullt ut, främst Excel. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har även ett intresse för fordonsmarknaden då omvärldsbevakning är en stor del i utvecklinsarbetet. B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du tidigare arbetat med fordonsadministration ser vi det som meriterande.

Vi ser att du har en hög servicenivå och eget driv att både åtgärda, utveckla och förändra inom ditt ansvarsområde. Som person är du strukturerad, ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du är van att arbeta självständigt men även i grupp. 

Vi söker dig som kan bidra i vårt utvecklingsarbete med digitalisering, processer och struktur. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Om arbetsplatsen

Vår avdelning Facility Management består av tre verksamheter; Lokalvård, Fleet management (fordon) samt internservice (vaktmästeritjänster). Organisatoriskt tillhör vi Tekniska kontoret. Vi servar kommunala verksamheter med lokalvård, posthantering och tjänstefordon. Fordonsenheten ansvarar för kommunens fordonsflotta ca 220 objekt allt från vanliga personbilar, släpkärror, transportbilar och lastbilar. I vårt arbete med fordonen har vi digitalt stödsystem-KomMa. Internservice ansvarar för kommunens posthantering, vaktmästeritjänster främst i kommunhuset, möbleringar, fikarummen mm. På Facility Management finns en avdelningschef, samordnare/gruppledare och tre arbetsledare. Arbetsledare är kopplade till lokalvården. 

 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillträde enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-07-01

Sista ansökningsdag:

2022-08-20

Typ:

Lokalvårdare

Tjänst:

Lokalvårdare i offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Avdelningschef

Carin Dahlqvist, carin.dahlqvist@norrtalje.se, 0176-71447

Vision

Leif Söderbäck, leif.soderback@norrtalje.se, 0176-71731

Kommunal

Marcus Pohjoisaho, marcus.pohjoisaho@norrtalje.se, 0735-582271

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
  Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten