Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Administratör 50% till Rådmansö/Köpmanholm skolor

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Administratör 50% till Rådmansö/Köpmanholm skolor

 

Om tjänsten

Rådmansö och Köpmanholm skolor är två skolor som ligger i fantastisk miljö. Vi söker nu en administratör som kommer bli en viktig del för att skapa trygghet på skolan. Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga gäng och vara med och utveckla våra skolor. Tjänsten är på 50% under tre dagar i veckan där en av dagarna läggs på Köpmanholm och två på Rådmansö.

 

Arbetsbeskrivning


Du är ett administrativt stöd för rektor och en viktig del i att stötta verksamheten i det dagliga arbetet. Arbetsuppgifterna varierar varför du behöver vara både flexibel och lösningsinriktad. Du kommer även ha en nära dialog med personal, vårdnadshavare och elever i olika frågor som kan uppkomma. För att passa som administratör hos oss är det viktigt att du är analytisk, strukturerad och självgående.

 

Kvalifikationer


Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt arbetssätt samtidigt som du har en god initiativförmåga. Vidare har du lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du är serviceinriktad och har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och kan prioritera. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du behöver ha egen bil och körkort och kunskaper om avtalsfrågor, diarieföring, Microsoft Office och vara van att använda dator. Meriterande om du kan system som Min Lön, Winlas, Edlevo, Skola24 m.fl. som Norrtälje kommun har som upphandlade system.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

 

Om arbetsplatsen


Rådmansö skola en F-6 skola md ca 140 elever som ligger strax utanför Norrtälje. Skolan erbjuder en fantastisk miljö och många möjligheter att använda naturen i undervisningen. Läs gärna mer om skolan på hemsidan: https://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/grundskola/grundskolor/radmanso-skola/var-skola/

Köpmanholms skola ligger på ön Yxlan ca 2,5 mil utanför Norrtälje. Skolan har ca 50 elever i åldrarna F-6 och de är fördelade i de tre klasserna F-1, åk 2-3 och åk 4-6. Skolan erbjuder en fantastisk miljö och många möjligheter till att använda naturen i undervisningen. Läs gärna mer om skolan på hemsidan: https://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/grundskola/grundskolor/kopmanholms-skola/var-skola/

 

Anställningsform

Tjänsten är på 50% under tre dagar i veckan

Tillträde enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

 

Publicerat:

2022-05-05

Sista ansökningsdag:

2022-05-21

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Ekonomiassistenter m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Bobo Börjesson, bobo.borjesson@norrtalje.se, 0176-747 92

Fackförbundet vision

Anneli Blomberg, annli.blomberg@norrtalje.se, 0176-71190

Facklig kontaktperson Kommunal

Marcus Pohjoisaho, marcus.pohjoisaho@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten