Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Jobb för unga hösten 2021

Under hösten 2021 erbjuder Norrtälje kommun jobb för ungdomar. Vi har begränsat antal platser. Ansökningsperioden pågår från den 2 augusti till och med 22 augusti. Ansök så snart du kan.

Klicka här för att ansöka om jobb för unga

Vem kan ansöka?

Ungdomar, oberoende av ålder och födelseår, som under 2020 har avslutat, eller under innevarande år kommer att avsluta, sin gymnasieutbildning och ungdomar som är föremål för insatser inom ramen för det KAA (kommunala aktivitetsansvaret).

Vilka typer av jobb erbjuds?

Jobben erbjuds av våra kommunala verksamheter inom en mängd olika områden. Vi erbjuder exempelvis jobb på skolor och förskolor. Arbetstiderna kan vara på helgerna. 

Hur långa är anställningarna?

Det varierar beroende på arbetsplats, mellan 3 och 16 veckor. Om du får ett jobberbjudande får du även mer information om tjänsten, inklusive hur långt uppdraget är och när det börjar. 

Varför prioriteras jobb för unga till ungdomar som ingår i det kommunala aktivitetsansvaret (KAA)?

Riktlinjerna för sommarens satsning på ungdomsjobb regleras och utformas efter beslut från Regeringen. Ungdomar som annars kan ha svårt att finna jobb på egen hand på grund av socioekonomisk utsatthet ska prioriteras.

Ansök senast 22 augusti – vänta inte skicka in idag!

Klicka här för att ansöka om jobb för unga

Om du behöver hjälp med att fylla i formuläret, begära utdrag ur belastningsregistret eller för mer information kontakta eller boka en tid med kommunens samordnare för ungdomsjobb, Fanny Wennman.

Fanny Wennman

Samordnare ungdomsjobb

fanny.wennman@norrtalje.se

070 086 73 27

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.