Gå till innehåll Hoppa till snabblänkar Gå till nyhetsarkiv Gå till Om webbplatsen Gå till söksida Gå till kontaktsida

Landsbygdsforum

Landsbygdsforum är en plats för samtal och möten under en inspirerande heldag med fokus på landsbygder i förändring. Här samlas organisationer, ideella föreningar, företag, beslutsfattare, tjänstepersoner, intresserade av landsbygds- och utvecklingsfrågor.

Drönarbild över Svanberga.Foto: Per Grothwww.pergroth.com

Syftet med Landsbygdsforum är att skapa en arena för samlade synpunkter, önskemål, behov och idéer med utgångspunkt i de förutsättningar som råder utanför tätorten. Deltagarna får information om landsbygdspolitik på både lokal och nationell nivå. Målet är också att inspirera till engagemang och nya utvecklingsprojekt.

Landsbygdsforum är ett årligt återkommande möte, år 2022 ägde landsbygdsforum rum 29 november. Årets landsbygdsforum bjöd bland annat på en fantastisk utställning av våra lokala utvecklingsprojekt framställd av några föreningar i Norrtälje kommun.

Programmet innehöll inspirerande talare från lokal utveckling med leader, drönare i glesbygd, framtid Edsbro samt en paneldialog med våra beslutsfattare i kommunen. 

Förutom detta lämnades det plats för magisk underhållning framställd av ungdomar från kulturskolan och fantastiska dialoger och möten. 


 

Kontakt

Torkel Andersson torkel.andersson@norrtalje.se 
Ida-Maria Olofsson ida-maria.olofsson@norrtalje.se

Senast ändrad: 2023-02-15