Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Tappställen för dricksvatten

Beroende på grundvattennivåer, vattenbrist och behov öppnar kommunen upp tappställen, där du har möjlighet att hämta dricksvatten. Vid akut vattenbrist har du också möjlighet att kontakta kommunen för att få stöd via de resurser vi kan erbjuda.

Tappställe Norrtälje brandstation

Tappställen för dricksvatten 

Kommunen kan vid behov öppna den kedja av resurser kommunen kan erbjuda för att ge stöd för invånare eller organisationer som fått vattenbrist, vilket till exempel kan innebära att sätta upp tappställen på strategiska platser eller öppna vattenverk för möjligheten att hämta vatten själv.

Öppna tappställen i kommunen

  • Norrtälje brandstation: Baldersgatan 27 J, 761 50  Norrtälje
  • Rimbo: Verkstadsvägen 7, 762 51 Rimbo
  • Hallstavik: Gottstavägen 24, 763 41 Hallstavik
  • Älmsta: Videvägen 12, 760 40 Väddö
  • Blidö: Brandpost i Stämmarbacken. Koordinater 59.635539, 18.925217.

Vid akut vattenbrist kontaktas Kontaktcenter på 0176-710 00 eller kontaktcenter@norrtalje.se. Inträffar vattenbristen på kvällstid eller under helg kontaktar du Räddningstjänstens Yttre befäl på 0176-715 92.

Vid behov av större volymer vatten kan vi erbjuda kontaktuppgifter till bolag som har möjlighet att transportera stora mängder vatten. Kostnad för detta betalas av den som behöver vattnet.

Till Vatten och avlopp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.