Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Inför tömning av fettavskiljare

För att vår entreprenör ska kunna tömma din fettavskiljare finns några saker du behöver tänka på inför tömningen.

Tänk på följande inför tömning av din fettavskiljare

  • Om du inte redan har meddelat oss en kontaktperson, som entreprenören kan kontakta vid behov inför tömningen, behöver du göra det. Meddela oss även om kontaktuppgifterna ändras. Hör av dig till Kontaktcenter, om du vill meddela eller ändra kontaktuppgifter.
  • Om du önskar spolning och/eller återfyllning av fettavskiljaren i samband med tömning behöver den tjänsten beställas separat via Kontaktcenter inför tömningen.
  • Hör av dig till Kontaktcenter i god tid innan din tömningsvecka om du vill komma i kontakt med entreprenören angående tömningen.
  • Fettavskiljarens tömningspunkt ska vara lätt åtkomlig.
  • Den skylt du har fått från oss ska vara monterad i direkt anslutning till tömningspunkten. Hör av dig till Kontaktcenter om du saknar en skylt.
  • Eventuella låsta dörrar/vägbommar ska vara upplåsta inför tömningen.
  • Marken för slangdragning fram till fettavskiljaren ska vara fri från hinder.
  • Avgift för så kallad bomkörning tas ut om fastighetsägaren har orsakat att tömning inte kan utföras. En länk till våra avgifter hittar du längre ner på sidan.
  • Hör av dig till Kontaktcenter om du vill ändra ditt abonnemang till fler tömningar per år. 

Här hittar du kontaktuppgifter till Kontaktcenter 

Fastlandstömning

Vägen fram till fastigheten och uppställningsplatsen för slambilen ska vara framkomlig med bärighet för tungt fordon. På länken kan du se vilket utrymme som krävs för att slambilen ska komma fram till fastigheten och kunna vända.
Utrymme som krävs för slambilen.

Skärgårdstömning

Tillräckligt vattendjup och farledsbredd för entreprenörens båt måste finnas. Båten behöver 1,5 meter djup i fören (vid land) och 3 meter djup 20 meter ut samt 10 meter i farledsbredd. Bryggor för ilandtagning av renhållningsfordon ska vara försedda med godtagbara förtöjningsanordningar. 

Till Vatten och avlopp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.