Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Utebliven slamtömning

Om anläggningen inte blivit tömd behöver du reklamera det inom en månad. Beror utebliven hämtning däremot på snö och is behöver du inte reklamera, entreprenören återkommer till din fastighet då väderförhållandena är bättre.

Om anläggningen inte har blivit slamtömd

Om du som fastighetsägare har förorsakat att entreprenören inte har kunnat tömma anläggningen får du betala för en bomkörning. Detta gäller vid såväl obligatorisk tömning, extra tömning (budning) och jourtömning. Om du har säkerställt att slamtömning kan utföras men ändå inte har fått tömt, måste du reklamera det till Kontaktcenter inom 1 månad från den uteblivna tömningen för att vi ska kunna handlägga din reklamation.
Så här säkerställer du att slamtömning kan utföras.

Om din obligatoriska tömning inte har kunnat utföras på grund av väderförhållanden återkommer entreprenören så snart väderförhållandena är bättre och tömmer anläggningen. I dessa fall behöver du inte betala för en bomkörning. Observera att detta gäller endast vid obligatoriska tömning. Har du beställt extra tömning (budning) eller jourtömning måste du säkerställa att tömning kan utföras oavsett väderförhållanden.

När anläggningen är slamtömd

När anläggningen är tömd hängs en liten "meddelandelapp" på din slamskylt om att tömning är utförd.

Kontrollera gärna att du fått meddelandet och kom ihåg att alltid sätta upp slamskylten inför tömning.   

Ny eller flera slamskyltar

Ny eller flera slamskyltar beställs via Kontaktcenter.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.