Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Obligatorisk slamtömning

Har du en enskild avloppsanläggning är du skyldig att ha obligatorisk regelbunden slamtömning som utförs av vår entreprenör.

Det är endast den entreprenör kommunen har avtal med som får tömma din slamanläggning. Det gäller även om du behöver en extra tömning, jourtömning eller en sluttömning då anläggning ska tas ur bruk. 

Faktablad - Slamtömning av enskilt avlopp

Dina kommande slamtömningar 

Din slamanläggning töms regelbundet under samma period som är förutbesämd av renhållningsavdelningen. Den som står på abonnemanget kan logga in och se kommande tömningar och när sophämtning sker på fastigheten.

Mina renhållningsabonnemang 

Om huset byter ägare

Om du säljer fastigheten är det viktigt att du anmäler ägarbytet så att betalningsansvaret för fastighetens renhållningsabonnemang överlåts till den nya ägaren. Fram till dess att ägarbytet anmälts är du som säljare betalningsansvarig för fastighetens renhållningsabonnemang.

Här kan du meddela ägarbyte av fastigheten

Om du har ett fritidshus och byter permanentadress

Har du ett fritidshus i kommunen och byter permanentadress är det viktigt att du meddelar adressändringen till Kontaktcenter så att dina renhållningsfakturor avseende fritidshuset skickas till rätt permanentadress.

Kontaktcenter 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.