Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Obligatorisk slamtömning

Om du har en enskild avloppsanläggning är du skyldig att ha obligatorisk regelbunden slamtömning som utförs av vår entreprenör.

Det är endast den entreprenör som kommunen har avtal med som får tömma din slamanläggning. Det gäller även om du behöver en extra tömning eller en jourtömning. I menyn till höger hittar du det mesta du behöver veta kring slamtömning. I vårt Faktablad - Slamtömning av enskilt avlopp har vi även samlat och sammanställt det mesta av vår information kring slamtömning.

Se dina kommande slamtömningar i e-tjänsten

I vår e-tjänst kan du som står på abonnemanget snabbt och enkelt se när du har slamtömning, sophämtning/latrinhämtning samt se din fakturahistorik. Till e-tjänsten för dina renhållningsabonnemang

Om huset byter ägare

Om du säljer ditt hus är det viktigt att du anmäler ägarbytet så betalningsansvaret för dina renhållningsabonnemang överlåts till den nya ägaren. Fram till dess att ägarbytet meddelas är du som säljare betalningsansvarig. Här kan du meddela ägarbyte av fastigheten

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.