Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Extra slamtömning och jourtömning

Utöver den ordinarie regelbundna slamtömningen kan du beställa extra tömning och jourtömning. Här beskrivs hur du beställer.

Behöver du en extra slamtömning eller en jourtömning är det endast den entreprenör som kommunen har avtal med som får utföra tömningen.  

Tänk på att avboka din ordinarie tömning 

Om du beställer en extra tömning eller jourtömning och därför inte har behov av din kommande ordinarie tömning, behöver du avboka den snarast via Kontaktcenter, se kontaktuppgifter längst ned på sidan. I annat fall utförs även den tömningen och du faktureras för den. 

Här kan du logga in och se när din ordinarie slamtömning är planerad

Extra tömning i skärgården

Extra tömning på öar utan bro- eller bilfärjeförbindelse inom 6 eller 14 arbetsdagar beställer du via Kontaktcenter, se kontaktuppgifter längs ned på sidan. 

Extra tömning på fastlandet

Extra tömning inom 5 arbetsdagar

Behöver du en tömning inom 5 arbetsdagar kan du göra beställningen direkt nedan på länken. Du kan även beställa via Kontaktcenter, se kontaktuppgifter längs ned på sidan. Vid önskemål om specifik tömningsdag för extra tömning likställs det med en jourtömning och faktureras därefter.

Här kan du beställa extra slamtömning

Jourtömning inom 6 timmar

Behöver du en akut tömning måste du ringa till Kontaktcenter, 0176-710 00. Då Kontaktcenter har stängt ringer du vårt journummer.   

Journummer för beställning av akut slamtömning

Avgift och förberedelser inför tömning

Avgift för extra tömning och jourtömning samt vad du behöver förbereda inför tömningen finns på länkar nedan.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.