Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Programmet för utveckling av vatten och avlopp upphävs

Kommunfullmäktige beslutade 30 mars 2015 att upphäva programmet för utveckling av kommunalt vatten och avlopp 2010-2030.

Beslutet innebär att tidigare planering av den kommunala VA-utbyggnaden upphävs och kommunstyrelsekontoret har fått i uppdrag att ta fram en ny långsiktig VA-planering för Norrtälje kommun. Projektet för långsiktigt hållbar VA-försörjning påbörjades redan i februari 2015 på uppdrag av kommundirektören.

Beslutet att upphäva VA-programmet innebär inte något stopp av VA-utbyggnaden. De sedan tidigare beslutade verksamhetsområden eller beslut om investeringar utanför dagens verksamhetsområde kommer att utföras som planerat.

Områden som i dagsläget planeras för kommunal VA-anslutning, och där byggnationen i enlighet med tidigare beslut i kommunfullmäktige påbörjats eller kommer att påbörjas inom de närmaste åren, är: Håtö, Grisslehamn, Köpmanholm, Bergshamra by och Västanvik.

För mer information
Till Vatten och avlopp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.