Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Köpmanholm

Kommunalt verksamhetsområde med planerad byggstart oktober-november 2017. Inom ett verksamhetsområde får alla fastighetsägare tillgång till kommunalt vatten och avlopp.

Information 16 februari 2018

Byggnationen fortsätter i Köpmanholm även nu pågår grävningsarbeten på två platser samtidigt. Nu arbetar entreprenören med sprängning i Holmbergsbacken från korsningen mot Lotsstigen. Det är trångt och berget är så hårt att man måste borra tätt för att kunna lossa det utan alltför höga vibrationsvärden. Dessa övervakas av vibrationsmätare som skickar information till sprängaren och byggledaren efter varje laddning. 

 

Idag 2018-02-16 spränger vi oss fram längs Holmbergsbacken från korsningen.
Den andra etappen från Hälsinghamnsvägen ner mot vattnet är snart klar. Därefter fortsätter vi längs Hälsinghamnsvägen bort till sista fastigheten i området. 

Information 21 december 2017

Byggnation pågår i Köpmanholm
Just nu pågår grävningsarbeten på två platser samtidigt. En hel del sprängning har skett i Holmbergsbacken från den brunn där det befintliga kommunala avloppet slutar och där det nya ledningarna skall anläggas ned mot Ångbåtsbryggan. Det är trångt och berget är så hårt att man måste borra tätt för att kunna lossa det utan alltför höga vibrationsvärden. Dessa övervakas av vibrationsmätare som skickar information till sprängaren och byggledaren efter varje laddning.

Idag 21 december 2017 är man framme vid korsningen som nu är farbar runt jul och mellandagarna. Viss sprängning kommer även att ske på den andra etappen från Hälsinghamnsvägen mellan fastigheterna där man möter Lotsstigens slut. När detta är klart fortsätter grävningsarbetena på Hälsinghamnsvägen.

Information 18 oktober 2017

Den 18 oktober 2017 skickades information till fastighetsägare i Köpmanholm som kan komma att störas av VA-utbyggnaden. Här kan du läsa informationen.

Information 10 oktober 2017

Den 10 oktober 2017 skickades informationsbrev 3 ut till fastighetsägarna i Köpmanholm. Här kan du läsa informationsbrev 3.

Till Vatten och avlopp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.