Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Köpmanholm

Kommunalt verksamhetsområde med byggstart hösten 2017. Inom ett verksamhetsområde får alla fastighetsägare tillgång till kommunalt vatten och avlopp.

Information 28 januari 2019
Byggnation avslutad i hela Köpmanholm den 25 januari 2019

Byggnationen av det utökade verksamhetsområdet i Köpmanholm avslutades i november 2018. 17 nya förbindelsepunkter upprättades.
Vi hoppas att man redan i sommar kan se resultatet av att ett flertal utdömda enskilda avloppsanläggningar ej längre är i bruk och där avloppsvattnet nu pumpas till det kommunala avloppsreningsverket i Köpmanholm. Ett antal efterbesiktningar efter sprängning kvarstår som Projektengagemang försöker boka in så snart som möjligt.  

Information 29 juni 2018


Byggnation avslutad för sommaren i Köpmanholm 4 juni 2018. Utbyggnaden av kommunalt vatten och avlopp i Köpmanholm har nu tagit sommaruppehåll. Det som återstår är att bygga ut ledningar till 3 fastigheter som vi inte kunnat nå med våra ursprungliga projekteringsplaner. Vi kommer att anlägga ledningar på en del av Lotsstigen samt ytterligare en fastighet för att kunna nå fastigheten nere vid vattnet. Dessa arbeten beräknas påbörjas i slutet av augusti.

 

Ni som nu kan ansluta er till de färdigbyggda etapperna kommer att få information om hur man går tillväga i detalj. Man börjar med att skicka in en servisanmälan som kan ladda ner eller göra via vår e-tjänst på kommunens hemsida. Man kan även ringa till kontaktcenter för att få den hemskickad via post eller besöka oss i receptionen på kommunhuset.
Vi hoppas ni får en fantastisk sommar!

Information 16 februari 2018

Byggnationen fortsätter i Köpmanholm även nu pågår grävningsarbeten på två platser samtidigt. Nu arbetar entreprenören med sprängning i Holmbergsbacken från korsningen mot Lotsstigen. Det är trångt och berget är så hårt att man måste borra tätt för att kunna lossa det utan alltför höga vibrationsvärden. Dessa övervakas av vibrationsmätare som skickar information till sprängaren och byggledaren efter varje laddning. 

 

Idag 2018-02-16 spränger vi oss fram längs Holmbergsbacken från korsningen.
Den andra etappen från Hälsinghamnsvägen ner mot vattnet är snart klar. Därefter fortsätter vi längs Hälsinghamnsvägen bort till sista fastigheten i området. 

Information 21 december 2017

Byggnation pågår i Köpmanholm
Just nu pågår grävningsarbeten på två platser samtidigt. En hel del sprängning har skett i Holmbergsbacken från den brunn där det befintliga kommunala avloppet slutar och där det nya ledningarna skall anläggas ned mot Ångbåtsbryggan. Det är trångt och berget är så hårt att man måste borra tätt för att kunna lossa det utan alltför höga vibrationsvärden. Dessa övervakas av vibrationsmätare som skickar information till sprängaren och byggledaren efter varje laddning.

Idag 21 december 2017 är man framme vid korsningen som nu är farbar runt jul och mellandagarna. Viss sprängning kommer även att ske på den andra etappen från Hälsinghamnsvägen mellan fastigheterna där man möter Lotsstigens slut. När detta är klart fortsätter grävningsarbetena på Hälsinghamnsvägen.

Information 18 oktober 2017

Den 18 oktober 2017 skickades information till fastighetsägare i Köpmanholm som kan komma att störas av VA-utbyggnaden. Här kan du läsa informationen.

Information 10 oktober 2017

Den 10 oktober 2017 skickades informationsbrev 3 ut till fastighetsägarna i Köpmanholm. Här kan du läsa informationsbrev 3.

Till Vatten och avlopp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.