Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Bergshamra tätort

Kommunalt verksamhetsområde med byggstart 2018. Inom ett verksamhetsområde får alla fastighetsägare tillgång till kommunalt vatten och avlopp.

Entreprenör för VA-byggnationen - kontaktuppgifter
Den entreprenör som är anlitad för VA-byggnationen är Sorex Entreprenad AB. 
Har du frågor kring arbetena i området kan du höra av dig till byggledare Johnny Sundberg Telefon 070 550 91 35 
.......................................................................................................................................................

Information 28 augusti 2018

Området är nu utbyggt med vatten och spillvattenledningar. Företaget Bergsäker kommer att kontakta berörda fastigheter om överenskommelse om lämplig tidpunkt för efterbesiktningar av husen.

Innan du får ansluta din fastighet behöver du göra en servisanmälan via hemsidan eller lämna in blanketten Servisanmälan/Ansökan om anslutning till kommunalt VA och invänta ett skriftligt godkännande till anslutning. Blanketten hittar du på norrtalje.se/vaanslutning

Information 29 juni 2018

Anläggningsarbete med utbyggnad av vatten-och avloppsledningar är i slutskedet det som kvarstår är återställningar och asfaltering och det planeras att slutföras under vecka 28. Informationsbrev nummer 3 om inkoppling kommer inom kort.

Information 30 januari 2018

Bild som visar vart fotgängare ska gå någonstans i samband med byggandet samt trafikanordningsplanen.  Här kan du se trafikanordningsplanen

 

Information 24 november 2017

Schaktarbeten påbörjas 4 december 2017 vid Bergshamravägen 28 och kommer att avslutas i höjd med benstationen . Schaktarbeten kommer att pågå fram till april 2018, återställning och asfaltering kommer att utföras i april-maj 2018.

Från informationsmötet 22 november 2017

Här kan du se presentationen vi visade på vårt informationsmöte i Bergshamra bygdegård. Presentation av informationsmötet. 

Information 13 november 2017

Den 13 november 2017 skickades informationsbrev 2 ut till fastighetsägarna i Bergshamra tätort. Här kan du läsa hela informationsbrev 2.

Information 27 mars 2017

Den 27 mars skickades informationsbrev 1 ut till fastighetsägarna i Bergshamra tätort. Här kan du läsa hela informationsbrev 1.

Till Vatten och avlopp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.