Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bergshamra by

Kommunalt verksamhetsområde med byggstart 2018. Inom ett verksamhetsområde får alla fastighetsägare tillgång till kommunalt vatten och avlopp.

Information 6 augusti 2020

Byggnationen av kommunalt VA i ditt område är klar och besiktning av återställningar är utförd. Kompletterande återställningar kommer att utföras av entreprenören efter sommaren.

P g a Coronapandemin så ber vi er att skicka in frågor/synpunkter, så jämförs det med förbesiktning och värderingar enligt nyttjanderättsavtalet.

Om du har frågor om din anslutning hör gärna av dig till kontaktcenter. Ha din fastighetsbeteckning tillgänglig så kan vi hjälpa dig snabbare. 

E-post: kontaktcenter@norrtalje.se   Telefon: 0176-71000

Information 12 maj 2020

Entreprenaden är slutbesiktigad och godkänd. Återställningar kommer att återupptas närmare sommaren när växtligheten kommit igång mer.

Information 6 mars 2020

Utbyggnaden av ledningsnätet för vatten- och avlopp kommer att färdigställas under mars. Driftsättning sker i april och efter det kommer en slutbesiktning av ledningsnätet att ske. När besiktningen godkänts faktureras anläggningsavgiften och faktura sänds ut till berörda fastighetsägare tillsammans med en förbindelsepunktskarta.

Återställningar påbörjas i april och utföres när vädret tillåter.

Information 5 november 2019

Lantmäteriförrättningar pågår. Utbyggnaden av ledningsnätet kommer att vara färdigställd under mars 2020.

Vägen kommer att asfalteras provisoriskt över vintern och den slutliga återställningen utförs under våren, när vädret tillåter. 

Information 12 november 2018

Här kan du läsa presentationen från informationsmötet den 8 november 2018.   

Information 10 september 2018

På onsdag den 12 september kommer sprängningsarbetet i Underskog att påbörjas. Här kan ni läsa presentationen från informationsmötet den 16 augusti 2018. Informationsmöte 20180816.pptx 

Information 29 juni 2018

Upphandlingen är avslutad entreprenör för projektet blir JR Markteknik AB. Informationsbrev med inbjudan till informationsmöte kommer inom kort. Informationsmöten kommer hållas separat med boende i Underskog och boende i Bergshamra by.

Information 20 april 2018

Nu pågår upphandling av entreprenör, sista anbudsdag är 8 maj. När kontrakt är skrivet med entreprenör kommer en presentation av entreprenören samt inbjudan till informationsmöte.

Frågor och svar från informationsmötet den 20 juni 2017

Här kan du läsa en sammanställning över frågor och svar från informationsmötet den 20 juni 2017.

Information 3 juli 2017

Den 3 juli 2017 skickades informationsbrev 2 ut till fastighetsägarna i Bergshamra by. Här kan du läsa hela informationsbrev 2.

Från informationsmötet 20 juni 2017

Här kan du se presentationen vi visade på vårt informationsmöte i Missionshuset, Bergshamra. Presentation från informationsmötet

Information 20 juni 2017

Den 9 juni 2017 skickades informationsbrev 1 samt en inbjudan till en informationsträff ut till fastighetsägare i Bergshamra by. Här kan du läsa hela informationsbrev 1 samt inbjudan.

Till Vatten och avlopp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.