Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Nytt dricksvatten från Mälaren

Till sommaren 2015 var den så kallade Norrvattenledningen färdigbyggd. Det innebär att stora delar av kommunen numera får sitt dricksvatten från Mälaren.

Abonnenter som har fått det nya vattnet från Mälaren är de som tidigare försörjdes av Nånö vattenverk, det vill säga:

Inom verksamhetsområdena

Bergshamra. Norrtälje stad, Görla, Nysättra, Spillersboda, Furusund, Köpmanholm, Gräddö, Finsta, Rävsnäs, Rimbo, Rånäs och Svanberga.

Inom samfälligheterna

Gräddö Asken, Björköörn, Koholma, Marö, Gräskö, Västernäs, Östernäs, Riddersholm, Åkerö, Håtö, Boängen öfre, Boängen nedre, Björkholmen, Oxholmen, Norrmansö, Äspholmen, Klemensboda- Djurlingsö, Måsholmen, Humlö, Solö, Marholmen och Gubboda. 

Om Norrvatten

Norrvatten är Sveriges fjärde största producent av dricksvatten som producerar och levererar dricksvatten av hög kvalitet. Här kan du läsa mer om Norrvatten. 

Det nya vattnet

Det nya vattnet från Mälaren är medelhårt på gränsen till mjukt (5-6 dH). Mer fakta om Mälarvattnet, exempelvis pH-värdet, fluoridhalten och den kvalitetskontroll som utförs på vattnet kan du läsa om på Norrvattens webbplats.

Veolia svarar på frågor och informerar om driftstörningar

Om du har frågor eller synpunkter kring det kommunala dricksvattnet hör du av dig till vår driftentreprenör Veolia

Det är på Veolias webbplats som eventuella driftstörningar meddelas, till exempel vid avbrott i vattenleveransen. Spara gärna länken till driftinformationen så du har den lättillgänglig om du framöver vill få information vid en eventuell driftstörning. Veolias driftinformation 

Till Vatten och avlopp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.