Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp

Norrtälje kommun har ett ambitiöst program för att idag på bästa sätt försörja kommunens invånare med vatten och avlopp (VA) och samtidigt kunna möta framtidens krav. Här hittar du information kring utbyggnaden av kommunalt vatten och avlopp i kommunen.

Modernisering av befintligt reningsverk i Kapellskär

Norrtälje kommun expanderar stort och invånarantalet ökar kraftigt. Det ställer allt högre krav på avloppsreningsverken i kommunen och som ett led i satsningen på att kunna möta den framtida efterfrågan på Rådmansölandet moderniseras nu reningsverket i Kapellskär.

Läs mer om moderniseringen av Kapellskärs reningsverk här.

Planerad utbyggnad av Lindholmens avloppsreningsverk

Efter att Lindholmens reningsverk byggdes i början av 1960-talet har två större om- och tillbyggnader gjorts, men för att bemöta kommunens befolkningsökning och framtida krav planerar kommunen en mycket omfattande modernisering och utbyggnad för tillgodose det växande Norrtäljes behov av effektiv avloppsrening.

Här kan du läsa mer om planerna för Lindholmens avloppsreningsverk.

Kontakt
Till Vatten och avlopp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.