Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vattenvård

Berghäll i ytterskärgården.
I Norrtälje kommun finns över 300 sjöar, sju större vattendrag och ett hav med över 300 000 öar. Här kan du läsa om kommunens sjöar och vattendrag och arbetet med sjörestaurering, vattendirektivet och pågående kommunala vattenvårdsprojekt.

Om du vill lära dig mer om miljöförhållandena i kommunens sjöar, vattendrag och havsområden kan du läsa rapporten Miljötillstånd vattendrag.

Varje år genomförs kontroller av vattenkvaliteten i de sjöar, vattendrag och kustområden som utsätts för påverkan bland annat från kommunens avloppsreningsverk. Kontrollerna kallas recipientkontroller och en grundläggande utgångspunkt har varit att i kontrollprogrammet införliva de krav som ställs genom EU:s vattendirektiv. Vill du läsa mer kan du ta del av recipientkontroller från år 2012.

Senast ändrad: 2015-06-22
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.