Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Galären, del av fastigheten Tälje 3:256 med flera

Planprogram, Galären

Programsamråd under tiden 6 april - 18 maj 2018

Sakägare och övriga intressenter inbjuds till samrådsmöte. Mötet äger rum onsdagen den 2 maj klockan 18.00 i gamla terminalbyggnaden i Norrtälje hamn. För mer information om mötet klicka här

Beskrivning

Syftet med planprogrammet är att redovisa idéer för området med olika alternativ för att skapa en trivsam och attraktiv plats för alla att vistas på. Idéerna innefattar dagvattenhantering i form av dammar, en utfyllnad för parkmark, en småbåtshamn, en ramp, offentliga byggnader på den befintliga piren samt intill småbåtshamnen, möjlighet till stadsbad och parkeringar.

Programmet är en del av projektet Norrtälje hamn som går ut på att omvandla nuvarande industrifastigheter i Norrtälje hamn till en ny stadsdel med bostäder, verksamheter och mötesplatser.

Aktuellt

Planprogrammet är ute på samråd under tiden 6 april - 18 maj 2018. Om det skulle vara så att du inte kan ta del av handlingarna från webbplatsen, ta gärna kontakt med kommunens kontaktcenter, telefon 0176 710 00, så skickar vi handlingar till dig.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.