Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att tänka på innan du flyttar in

Innan du flyttar in i ett nybyggt hus behöver du göra några saker för att få tjänsterna kring renhållning och vatten och avlopp att fungera som de ska.

Enskild avloppsanslutning

Om du har enskilt avlopp är det viktigt att du meddelat att din avloppsanläggning är färdigställd och redo att ta i bruk. Det gör du med den entreprenörsrapport som du fick ut tillsammans med avloppstillståndet.

Om du vill kontrollera att din entreprenörsrapport inkommit eller få ut en ny, om din kommit på avvägar är du välkommen att ta kontakt med kontaktcenter på telefon 0176-710 00.

Kommunal vatten och avloppsanslutning

Om du ska anslutas till kommunalt vatten och avlopp är det viktigt att du fyller i en servisanmälan för att din förbindelsepunkt ska kunna upprättas av kommunens vatten och avloppsavdelning. Anmälan gör du enklast via servisanmälan e-tjänst men finns även som blankett att ladda ner.

Gör servisanmälan

Slamtömning & sophämtning

För att du ska få rätt renhållningstjänster och avfallskärl är det viktigt att rapportera till renhållningsavdelningen att huset är redo att ta i bruk. Efter att din anmälan registrerats får du ut dina avfallskärl och om du har enskilt avlopp slamskyltar.

Anmäl abonnemang för renhållning

Här kan du ta del av dina renhållningsabonnemang digitalt 

Mer information
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.