Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Sopmajor

En sopmaja är ett litet hus där till exempel dagturister, campare eller tillfälliga besökare mellan vecka 19 och 45 kan lämna avfall och låna toalett. I vårt karta kan du se vart sopmajorna är placerade.

Skylt som visar vägen till en toalett

Inom kommunen finns drygt 30 sopmajor utplacerade som Norrtälje kommun ansvar för drift och underhåll av. Dessa står både på öar och på fastlandet och är enbart till för det rörliga friluftslivet, med det menas till exempel dagturister, campare eller tillfälliga besökare. I vår karta på länken nedan kan du se vart sopmajorna finns. När du klickar på en sopmaja i kartan visas information om vilken typ av avfall du kan lämna där, om toalett finns samt om det finns möjlighet till tömning av båtlatrin.

Är du boende i ett område där en sopmaja finns är sopmajan inte rätt plats för ditt avfall. Som fastighetsägare är du skyldig att ha ett sopabonnemang som täcker behovet för din fastighet. 

Karta med sopmajor

Skärgårdsstiftelsens skärgårdsmaja

I många av Skärgårdsstiftelsens områden finns även möjlighet för besökare att lämna avfall och låna toalett i skärgårdsmajan. Skötsel och underhåll av dessa ansvarar Skärgårdsstiftelsen för.

Skärgårdsstiftelsens webbplats med tillgänglig service i olika områden

Till Avfall och återvinning
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.